Distrugere pe Ceahlău… ca să care napolitane

0

Dacă îi întrebi pe băieții deștepți care se ocupă de păduri în Neamț vei afla că nu se exploatează nimic ilegal în Neamț, mai ales prin Parcul Național Ceahlău. E vorba doar de istericii de pe internet și oamenii răi din presă care zic că se fură pădurile.

Deci, ca să fie cum vor cei de la Direcția Silvică Neamț anunțăm că în zona La Scaune din Parcul National Ceahlau, de sărbători, firma de exploatare (cenzurat) a distrus un traseu turistic care era marcat. Probabil au tras pe aici napolitane din pădure cu TAF-urile, că lemn înțelegem că nu se taie, deci nici nu se cară prin Parcul Național Ceahlău.

Utilajele care trăgeau napolitanele au urcat dinspre Bistra Mare – Ocolul Silvic Bicaz pentru că în județul Neamț mafia exploatărilor de napolitane din păduri este protejată de toate instituțiile unde au fost numiți directori politici.

Poate totuși cei de la Mediu, dacă li se dă voie de la partid, merg puțin să vadă ce exploatator de napolitane și-a bătut joc de acest traseu turistic. Așa ceva nu s-a mai văzut de zeci de ani în Parcul Național. Chiar e bătaie de joc totală ce se face.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate