Peste 12.500 de pașapoarte au fost eliberate în lunile de vară la Neamț

0

Peste 12.500 de pașapoarte simple electronice și temporare au fost eliberate în lunile de vară de către Serviciul Public Comunitar pentru Evidența Pașapoartelor Simple din subordinea Instituției Prefectului Neamț. Numărul acestora este mai mare cu aproape 20 la sută față de aceeași perioadă a anului trecut și cu 50 la sută mai mare față de lunile de vară din 2015.
Am luat mai multe măsuri pentru ca timpul de așteptare la ghișee dar și cel de eliberare a pașapoartelor să fie cât mai mic. Astfel, programul de lucru cu publicul a fost prelungit de luni până vineri în intervalul orar 07.30 – 16.30 iar sâmbăta s-a lucrat intern pentru procesarea documentelor. De asemenea a fost distribuită activitatea de eliberare a pașapoartelor simple electronice și temporare la întreg personalul serviciului. Totodată a fost prelungit programul de lucru cu o oră pe toata durata lunii august. Cred că cel mai important este faptul că au fost situații singulare în care au fost raportate pentru a doua zi solicitările de depunere a dosarelor. Vreau să le mulțumesc tuturor angaților acestui serviciu pentru profesionalismul cu care au acționat în această perioadă de vârf”, a declarat prefectul Vasile Panaite.
Astfel, pe parcursul lunilor iunie, iulie și august 2017 au fost eliberate 12.637 pașapoarte față de 10.997 cât au fost eliberate în perioada similară a anului 2016. Astfel se constată un plus de 1.640 pașapoarte eliberate, ceea ce înseamnă o creștere cu aproape 20 la sută.
În iunie, iulie și august 2015 au fost eliberate 8.526 pașapoarte. Astfel, anul acesta au fost eliberate în aceeași perioadă cu 4.111 pașapoarte mai multe față de perioada similiară a anului 2015, deci o creștere cu aproape 50 la sută a numărului de documente de călătorie.
Pe parcursul celor 8 luni ale anului 2017 au fost eliberate 25.634 pașapoarte, o creștere cu 25,6 la sută față de aceeași perioadă a anului trecut când au fost eliberate 20.407 pașapoarte.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate