Cerșetorii, prostituatele și cei care caută prin gunoaie, în atenția Poliției Locale

11

In cadrul inmultirii sesizarilor si a cresterii interesului public cu privire la activitatea de colectare a deseurilor si cea de mentinere a ordinii si linistii publice, Politia Locala a intensificat actiunile cu caracter permanent intreprinse pe aceasta linie.

Astfel, in ziua de 14.09.2017, intre orele 06.00-22.00, la nivelul Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Locale Piatra-Neamt, s-a organizat si executat o actiune pe linia prevenirii si combaterii cersetoriei, prostitutiei, a furturilor din buzunare si a faptelor antisociale, de pe raza municipiului Piatra Neamt, ocazie cu care au fost aplicate 41 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 3440 lei la Legea 61/1991 R (privind incalcarea normelor de convietuire sociala, O.U.G. 97/2005 privind actele de identitate, H.C.L. nr.7/2010 privind Regulamentul pentru buna gospodarire, intretinere, curatenie si estetica in municipiul Piatra-Neamt.

Exemple:

Ora 09:30 – a fost depistat pe str. 9 Mai, numitul S.G., de 33 ani, domiciliat in comuna Razboieni, jud.Neamt, care apela la mila publicului desi era apt de munca.

A fost sanctionat contraventional conf. Lg.nr.61/1991R cu suma de 100 lei.

Orele 11:40 – numitul B.I.R., de 39 ani, domiciliat in Piatra Neamt, a fost depistat pe Bulevardul Traian, in spatele blocului S1, in timp ce cauta deseuri menajere in europubele, aruncandu-le pe trotuar.

A fost sanctionat contraventional conform H.C.L. nr.7/2010, si pus sa faca curatenie.

Ora 14:50 – a fost depistata pe str. Bistritei, numita V.A., de 42 ani, domiciliata in comuna Grumazesti, jud. Neamt, in timp ce atragea persoane de sex masculin in vederea practicarii de raporturi sexuale pentru obtinerea de foloase materiale.

A fost sanctionata contraventional conf. Lg.nr.61/1991R, cu suma de 500 lei.

Ora 17:05 – au fost depistati pe str. Ecoului, in spatele bl.F26, numitii M. I. de 42 ani, din comuna Dochia, jud. Neamt si S C.F., de 27 ani, din comuna Piatra Soimului, in timp ce consumau, in public, bauturi alcoolice.

Ambii au fost sanctionati contraventional conf. Lg. nr.61/1991R,cu cate 100 lei fiecare.

Ora 15:05 – a fost depistat numitul B.C,de 60 ani, domiciliat in Piatra Neamt, pe str. Progresului, care avea documentele de identitate expirate.

A fost sanctionat contraventional conf. O.U.G. nr.97/2005,cu suma de 40 lei si pus in vedere sa-si actualizeze actele de identitate.

De asemenea, Compartimentul de control si protectia mediului a depistat societati comerciale care, fara a detine contract incheiat cu S.C. BRATNER, depoziteaza deseuri, in mod nelegal, la europubelele aferente Asociatiilor de proprietari, aceste societati fiind sanctionate contraventional cu amenda in cuantum de 500 lei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
11 Comentarii
 1. Florin spune

  Poate da cineva o raita si prin Darmanesti. Aici nu doar se scot gunoaie din pubele, se si pun! Cei care locuiesc la casele de pe malul Cuejdiului, ca sa nu-si incarce facturile, vin si arunca gunoaiele in pubelele de la blocuri. Prostii platesc. Aia mai curajosi arunca gunoaiele direct in albie.
  Cei de la asociatie tac malc.
  Le e cald si bine.

  Secol XXI.

 2. Dan spune

  Se iau de cine nu trebuie; prostituatele, și cei care cauta prin gunoaie, oameni loviti de soarta, si , care oricum nu-si vor plati niciodata amenzile. De ce nu vine politia imbracata civil in piata mare, acolo unde sunt talhari? Pensionari care au muncit si cotizat o viata intreaga unui STAT ordinar, sunt jefuiti, batjocoriti ziua in amiaza mare, și poliția , (nu conteaza ca e locală sau cealalta) , nu face absolut nimic. S-au găsit ce acțiuni sa întreprindă, (cersetori si prostituate) nu cumva sa se deranjeze prea mult.

 3. Elena Racu spune

  Mai întâi dați-le ceva să mănânce, apoi la curățenie.

  1. Cristi spune

   Dar ajutoarele sociale primite de la stat, tot din buzunarul nostru nu le vedeti? De ce nu cumpara mancare cu acesti bani si isi cumpara de baut? De ce nu presteaza nici un fel de munca in folosul comunitatii?

 4. Gica Agrigoroaiei spune

  Hotii de buzunare care colcae prin piata nu se vad?

 5. Mirel Andrisoaei spune

  Vedeţi şi cu HOŢI de buzunare ce faceţi,golesc buzunarele la bătrîni prin piaţa centrală,şi nimeni nu face nimic.

 6. Ursu Maria spune

  Ce putem face cu cei care aduc gunoiul si nu sunt din asociatie?

 7. Merauta Valentin spune

  Nu fac nimic!

 8. Alina Elena Hepcal spune

  O sa ii puna draga mea,dupa ce vor vedea ca nu si le platesc..

 9. Pricope Gianina spune

  Sau intrebat de unde vor plati amenzile ?? Mult mai bine ar fi sa fie pusi la curatenia orasului

  1. Laura Elena spune

   Ei.. vor bani, nimic altceva 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate