Pentru femei: Articole pentru sezonul rece, combinația ideală între confort și rafinament

Iată că anotimpul răcoros și-a făcut apariția mai repede decât am anticipat, iar acest lucru poate fi cel puțin derutant dacă noi, femeile, nu avem garderoba pregătită.

Fie că suntem adeptele unui stil casual, elegant sau sport, important este ca alegerea vestimentară să fie cea potrivită din punctul de vedere al raportului calitate-preț și, în mod evident, să rezoneze cu personalitatea noastră.

Cum alegem ceea ce ni se potrivește, mai ales dacă timpul dedicat shopping-ului este limitat?

Din fericire, mediul online vine în ajutorul fiecăruia, scurtând semnificativ timpul dedicat nesfârșitelor căutări în magazine și oferind soluții chiar și pentru cei mai pretențiosi dintre noi. Și pentru că vorbim despre anotimpul rece, iată soluția cea mai la îndemână: paltoane dama! Practice, confortabile și elegante.

Pe lângă aspectul plăcut pe care îl oferă aceste obiecte vestimentare în sezonul rece, e lesne de înțeles că principalul scop este acela de a ne feri de frig, ploaie sau ninsoare. Așadar, dacă nu aveți un palton în garderobă acum, în prag de toamnă-iarnă, căutați unul care să se potrivească personalității dumneavoastră.

Magazinele online sunt o adevărată gură de aer pentru cei care nu au timpul necesar să hoinărească prin mall-uri. Livrare rapidă, calitate, prețuri avantajoase, posibilitate de returnare a produsului dacă nu vă place. Cu o simplă căutare pe Google, vă puteți alege obiectul vestimentar preferat în funcție de material, culoare, mărime și model. Nimic mai simplu!

Cum să ai o ținută impecabilă și ce presupune mai exact acest lucru?

Combinațiile simple, dar în același timp îndrăznețe, reprezintă mici trucuri pentru un outfit cool. Pe principiul „less is more” iată că, de exemplu, un palton colorat poate fi o apariție extrem de rafinată, indiferent că vorbim de un roșu de burgundy sau un verde smarald.

„N-am purtat niciodată decât culori clasice, neutre, nu se „cade” la vârsta mea să port colorat!”

Nimic mai greșit. E lesne de înțeles faptul că o schimbare nu e mereu ușor de făcut însă vârsta nu are nimic de-a face cu paleta cromatică a garderobei. Culorile inspiră tinerețe, prospețime și să nu uităm că vârsta e doar un număr!

Calitatea contează

Ficare dintre noi am făcut, și nu o dată, alegeri bazate pe un preț redus. Fie că a fost vorba despre un buget limitat sau pur și simplu despre lipsa de timp, pe principiul „văzut, probat, cumpărat”, am constatat mai târziu că am făcut o mare greșeală.

Materiale de proastă calitate, croieli îndoielnice, culori care și-au pierdut din intensitate după spălare, și exemplele pot continua. Dacă aveți impresia că vă costă prea mult un lucru calitativ, faceți acest experiment și veți vedea cam cât vă costă trei lucruri de duzină!

Viața nu e dată pentru a ne priva în mod constant de micile plăceri. Nevoia de schimbare și nevoia de a fi elegante au fost și vor rămâne mereu înscrise în codul nostru genetic, al femeilor. Așa că, de ce să nu o facem?

Life is short. Eat the cake. Buy the coat!

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate