Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul „Modernizare drum județean DJ 155B km 34+324 – 39+400, județul Neamț“

0

Județul Neamț, prin Consiliul Județean Neamț, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare drum județean DJ 155B km 34+324 – 39+400, județul Neamț“, propus a fi amplasat în comuna Drăgănești – extravilan și intravilan, satul Șoimărești, și comuna Răucești – extravilan, intravilan, satul Ungheni, județul Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Neamț, din Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie nr. 5, în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 16.30, și vineri, între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoare adresă de internet: http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării a anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate