Pârtia din Durău, închisă din cauza condițiilor meteo nefavorabile

1

Jandaramii montani informează iubitorii sporturilor de iarnă care intenționează să ajungă în stațiunea Durău că, urmare a condițiilor meteo nefavorabile, a fost luată decizia ca pârtia din Durău să fie închisă până când vremea va permite redeschiderea ei.

Detalii aici: Partia Durau – Durau Park


De asemenea, jandarmii montani din Durău și Bicaz-Izvorul Muntelui vă informează că în Masivul Ceahlău se înregistrează intensificări ale vântului, este ceață și urmare a precipitațiilor sub formă de ploi din timpul nopții, există riscul de accidentare pe traseele montane.
 În acest sens, pentru un sejur reușit în zona Masivului Ceahlău dar și pentru siguranța dumneavoastră și prevenirea accidentelor pe munte, jandarmii montani vă recomandă să vă informaţi asupra prognozei meteo pentru cel puţin 24 de ore şi să evitaţi drumeţiile pe vreme nefavorabilă.”, transmite Jandarmeria Neamț.

1 Comentariu
  1. Andrei spune

    Partia a fost inchisa de Salvamont si administrator pentru motive de siguranta ,pentru a fi prevenite eventualele accidentari. De altfel pe pagina de FB a partiei Durau se explica clar acest lucru.
    Cum de sariti voi asa repede cu informatii catre populatie , doar, doar o crede lumea ca aveti si voi vre-o contributie pe partie si in general pe munte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate