Părinții, supărați pe calitatea mâncării oferite copiilor de la Grădinița cu program prelungit “Floare de colț” din Piatra-Neamț

10

Încă de acum șase luni avertizam despre situația de la grădinița cu program prelungit “Floare de colț” din Piatra-Neamț unde nu se mai poate prepara mâncarea pentru copii, deoarece bucătăria nu mai este conformă. (click aici pentru articol). Încă gradinita-marateide atunci am sesizat o delăsare suspectă din partea celor care administrează grădinița, de parcă le-ar fi convenit situația trecerii la externalizarea acestui serviciu spre o firmă de catering.
Timpul a trecut, managerii acestei grădinițe nu au găsit soluții și din punctul nostru de vedere nici nu le-au căutat prea mult și acum hrana copiilor este oferită de o firmă de catering. Problema este că mai mulți părinți s-au plâns că mâncarea este ciudată, de multe ori pare a fi decongelată sau provenită din conserve și copiii reclamă în permanență gustul hranei.
De ce se ajunge la astfel de situații? Simplu. Cei care manageriază grădinițele din Piatra-Neamț primesc același salariu, indiferent de confortul copiilor sau de performanțele educaționale. Cei care conduc grădinițele nu au nicio grijă că li se poate întâmpla ceva dacă copiilor nu le place mâncarea sau dacă părinților nu le convine ceva. Timpul trece, leafa merge.

D.E.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
10 Comentarii
 1. Raluca spune

  Nu e bine documentat, cu părere de rău va spun. Si poate nu știți dar inca nu au numit directorul. Pentru ca fosta directoare, pe care pare ca ați aparat-o face planuri. Împinge in fata o educatoare, care a fost cândva si coordonatoare, sa ii tina locul pana va reuși sa ia si ea examenul… Iar ISJ in loc sa nuneasca un om care deja a trecut de concurs meditează profund….sau nu…. Cert este ca fosta conducere nu a făcut nimic bun ci a servit un contract fara acordul părinților unei firme aflate in insolventa care și-a bătut joc de sănătatea copiilor. Iar unele din cadrele didactice au făcut la fel acoperind jegul acestora. Nu au comentat decât in detrimentul copior

 2. Oana spune

  Aveți o informație greșită. Pe fb este un grup al părinților de la grădiniță. Vezi găsi acte oficiale postate. De ex veți găsi avizul DSP ca bucătăria e funcțională! A fost un memoriu, un control, veți găsi concluziile controlului, a cui e vina…găsiți multe. Dar aveți dreptate: nimeni din cei in măsură nu a făcut nimic pentru normalitate, dimpotrivă, su mințit cei din gradini5a asigurând părinții ca totul e roz. Pana când OPC a amendat firma pentru nereguli, carne neidentificata…pana cand coordonatoarea a recunoscut ca nu ar pune oe propria masa așa mizerie. Dar o parte din educatoare au fost de rea credință si au mințit. Ședință cu participarea in bătaie de joc a ISJ…participă tot ed, in loc sa participe administratora…circ, circ… Aici fiecare se baga in treaba altuia si nimeni sa facă ceva bun. Părinții au votat…vor bucătărie! Iar se înceara bătaia de joc si noua coordonatoare se trezește ca vrea ședință sa se aleaga …catering….nu înțelege lumea ca părinții decid. Nu intekeg ca sunt in afara legii si vor plati. Tupeu mult, sfidare si necunoaștere a legii, ignoranță! Sa isi vadă de treaba fiecare ca există organe competente sa analizeze acțiunile unora.

  ADMIN: 0765.234891 oricand suntem dispusi sa ne intalnim cu părinții nemulțumiti

 3. Mihaela spune

  Buna domnule ziarist,am copilul la Floare de colt si la fel ca toti parintii dorim redeschiderea bucatariei pt.piticii nostri.Daca esti asa interesat de subiect si a ramas in atentia dvs.avem rugamintea sa verificati daca cu data de 3 ianuarie 2017 incept lucrarile pt.redeschiderea bucatariei asa cum din cate am inteles au promis cei de la primarie.Acum se bat pe functiii,fosta direcoare care nu a facut nimic si cea care legal tb.sa ii i.a locul.Nici o institutie din judet nu a spus ca bucataria este nefunctionala si tb inchisa.Decizia de a inchide bucataria gradinitei a fost stric a d.nei director Ciobanu ( cu siguranta pt. a beneficia de niste avantaje ) fara a ne informa pe noi parintiii care beneficiem de un serviciu platit integral de noi.Cu data de 9 ianuarie copii merg la gradinita.ne intereseaza ce vor manca pt.ca 90% din parinti am optat pt.redeschiderea bucatariei si nu catering.

  ADMIN: pe data de 9 ianuarie va fi o echipa de la ziarpiatraneamt.ro la gradinita

  1. Raluca spune

   Si cu cine veți vorbi ? Cu cadrele didactice? Nu e răspunderea lor. Nu plătesc ele masa. Nu sta nimeni cu copiii bolnavi in spital in afara de părinți… Bucătăria are aviz, modern sa fie…toți vrem dar nu se poate peste noapte. Iar mizeria si lipsă de responsabitate pot guverna cu modernizarea de pe lume. Nu sta mizeria pe faianta ca aia se spăla. Nici pe oale ca se freacă…. . O fi bine unora cu catering dar nu copiilor. Si atât timp cat e grădiniță cu program prelungit va pune bucătăria la treaba. Nu îmbolnăvim copiii cu regim catering ca e mai comod.

   ADMIN: La ce ora veti fi acolo ca sa putem vb si cu dumneavoastra si eventual cu alti părinti ?

  2. Mihaela spune

   Cam tarziu data de 9 nu credeti?! Cum ne.ati anuntat asta vara ca se va introduce catering ati face bine sa mergeti sa vedeti ce se face sau ce nu se face.

 4. Ana spune

  Inteleg ca nu va plac comentariile enervant de adevarate si nu le publicati. E dificil sa admiți ca esti mediocru. Sper, totusi, sa va fi produs un declic si sa reveniti cu un articol pe subiectul acesta mult mai bine documentat.

  ADMIN: Daca ati insistat am publicat si comentariu anterior. Dati un clic aici să vedeti ca va inselati .. http://www.ziarpiatraneamt.ro/gradinita-bucatarie-firma-catering

 5. sava spune

  Treburile nu trebuie sa ramana asa!!!

 6. Ana spune

  „Articolul” este scris intr o pauza de tigara?! Fix asa pare; atata poti? Este un subiect care intereseaza f multe persoane, cei mai afectati fiind niste copii de 3-5 ani; un articol pe subiectul asta pe site ul mesagerului de neamt a generat niște muulte comentarii; presa are puterea de a produce niste reactii din partea celor care funcționează pe principiul luna trece, leafa merge- dupa ce acolo e o stare tensionanta de cateva saptamanj buni, s a sesizat siprocurorul ziarpiatraneamt sa abordeze subiectul. Profesionist, nene! Felicitari pt munca de documentare ….se vede ca va pasa, ca faceti cu pasiune meseria…..sau ordinul de la partid e sa nu se creeze mai multa revolta decat s a creat deja?
  Repet, e vorba de alimentata unor copii f mici, plătită integral de părinți, care vor in unanimitate sa se revina la bucataria grădiniței. Vreti sa investigati cine pune betele in roate si pt ce interes???? Vreti sa ajutati niste copii( pe parintii lor) sa le fie respectat un drept pe care altii il incalca din interese care nu ar trebui, sub nicio forma, sa treaca de poarta unei gradinite?
  Vreti?
  Vreti sa incercati macar sa va faceti meseria?
  Atunci documentati va si scrieti un articol temeinic, care sa genereze reactii, care sa oblige decidentii sa nu mai fie simpli observatori!!!
  Daca nu vreti, aveti macar decenta de a nu aborda un subiect atat de important pt cei implicati, in asa bataie de joc!
  Un an bun, in care satisfacțiile meseriei bine facute sa fie mai numeroase decat telefoanele de mulțumire ale politrucilor ca ati scris ce trebuia, cat trebuia, despre cine trebuia!

  ADMIN: Ne pare rău dar nu aveti dreptate. Acest articol este doar o parte din subiectul care este in atenția noastră. Vă propunem să incepeți lecturarea problematicii de aici http://www.ziarpiatraneamt.ro/gradinita-bucatarie-firma-catering

  1. Ana spune

   Felicitari pt acel articol; este, intr adevar f amplu. Ce acuzam in mesajul initial era dezinteresul aratat la acest moment, cu atat mai mult cu cat au trecut 4 luni jumatate de cand ati sesizat situatia, de cand scriati ca veti cauta dvs solutii si daca le veti gasi veti cere demisii etc etc…..
   Dupa atata timp ati revenit, într un final, cu un articol scris pe genunchi, care nu zice absolut nimic….
   Stiti ce discutii intense au fost in acest timp la gradinita? Ce framantari au parintii care habar nu au ce mananca copiii lor zi de zi, ce zvonuri circula pe acolo?

   ADMIN: Va asigur ca nu am stat cu mainile in san 🙂

   1. Laura spune

    Drumul spre iad e pavat cu bune intenții. Si iată ca părinții au aflat ca directoarea ce țocmai nu a fost capabila sa ia un examen a avut partea ei la articolul din vara..acel articol i-a permis sa vină ca taifunul si sa bage mana in buzunarul părinților.. Nu suntem chiar străini de apartenența acestui ziar si cine știe ce apartenenta avem si noi…. Orice a fost acum sunteți mult in urma cu evenimentele. Fara răutate, s-au întâmplat multe de asta vara…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate