Părinții copiilor care consumă droguri în Neamț

4

Un fenomen foarte grav dă bătăi de cap poliției și celor care se ocupă cu prinsul traficanților de droguri. Acest fenomen îl vom denumi sugestiv ”tembelismul părintesc”.

Vrând să își apere propriul nume de familie și onoarea lor de părinți tembeli, unii dintre cei ai căror plozi sunt prinși consumând sau având asupra lor substanțe de tip drog fac tot ce le stă în putință ca odraslele să nu depună mărturie contra dealer-ului sau să nu dea detalii despre acesta. Așa gândesc părinții tembeli, sfătuiți de unii avocați, că își apără copiii care dacă ar apărea ca martori într-o anchetă sau proces numele lor ar deveni publice și implicit reputația odraslelor sau a părinților, de multe ori oameni importanți sau cu bani, ar avea de suferit.

Ce nu înțeleg părinții care iau asemenea decizii pentru copiii lor este că viața copiilor lor este în pericol, iar pentru îndepărtarea pericolului merită plătit chiar și prețul pătării onoarei.

Vedem copii cu creierele prăjite de la droguri și care rămân apoi handicapați și în îngrijirea familiei câte zile mai trăiesc. Vedem copii care se urcă la volan cu mintea încâlcită de substanțe și produc accidente. Vedem copii care ajung în comă în spitale sau care pentru a procura banii necesari dependenței comit infracțiuni greu de imaginat.

Sfătuim părinții ai căror copii ajung să consume astfel de substanțe să meargă de urgență la poliție sau la procuratură să anunțe acest lucru, deoarece de rapiditatea cu care acționează depinde viața copilului lor și de modul în care cooperează copilul cu autoritățile depinde viața multor altor copii.

Treziți-vă, părinți! Nu fiți tăinuitor sau complici la moartea sau nenorocirea propriilor copii.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. TIBI spune

  Așa este , de cele mai multe ori Tati ori Mami sunt oameni cu oarece. Raspunderi , Funcții care. ! au și Ei partea. lor de Culpa. Pentru. Cariera. Sacrifice (Elton Jhon) familia , ajung târziu acasă , plictisiți ori prin natura Job au avut ocazia de a cunoaște alte persoane. și ceva se nfiripă intre Ei , motiv ptr care. Numai. sunt atenți la ce e cu familia lor , Ceea. de s in lumea viselor NU realizează. că TATI și cu MAMI sunt in relații reci ,pe cale de Separare la Notar ori Judecătorie . Oricum e un motiv ptr ei sa TRAGĂ pe nas , gură , venă , Reproșuri fiind tot la adresa părintelui , Nu e că NU au ,sau li sa luat hăinuțe , fkt bairam , plecat in vacanta , luat mașinuță ,pe care o și păstrează , întrețin Mult ,la prima PRIZĂ e UuH Ihh BUF Accident Ei trecând ușor peste NECAZ. ; NA fost să fie ! La s că i mi ia alta , ii Îmbunez , Înduplec O vreme Stau FRESH Nu i Stresez , mă. duc. și la 3 ședințe , terapie de Grup Și Gata am alta ori mi o Repara. pe asta . E simplu . CUM la. Noi. Nu se i au exemple , modele. decât. in anumite cazuri , de Ex , in ceea ce privește RAR ca model , legislație e luat după model OLANDA , doar atât în rest cu alte modele Nu se vrea , Au Olandezii Legalizat consum de Droguri ușoare AU ,, Cumva stau mai prost decât Noi in Ochii lumii , ori UE , spune cineva că sunt o. Națiune de Degenerați având și Cartierul Roșu.,prostituție pe langa
  droguri legale , Ba parca Ei Ne. Predicau cu MCV și opuneau la aderarea. In SENGHEN nu așa . La Noi. spuneți că li se Prăjesc creierul ori se handicapează , pai e explicabil la ce GUNOAIE baga in Ei ACUM daca Părinții Nu vor să ajungă. ca. TATICU din ROKER 2012 care. Ptr a fi DINTE. OK scotea. tot la For Sale , mașină ,skiuri , lua cu camătă , se ajunge și aici când se intra in SEVRAJ , sunt doua Variante : ori luați drumul NL și luați așa Ptr o perioada mai lunga ,niste. Legale de acolo , Sau aplicați metoda lui Velicanu din Principii de viață , după ce Feciorul a început să Joace in Ham . Plus faptul că după 18 ani , vă puteți lua mâna de pe El ,Ea . Faceți o Întrunire de familie , cu Buni , Bunul , Tușa ,Unchiul , Verii , Daca Sunteți in Relații și Vor sa va Sprijine și puneți în vedere că din moment de fata , sa și caute job ,sa si Tipe munculita lui in Vânt și că în familie e ACCESS DENIED până la o Schimbare in Bine .

 2. Alexandra spune

  Nu e adevarat și copiii din familii modeste sunt convinși sa consume, nu mai faceți o catalogare a oamenilor , toți suntem la acelasi nivel , lăsând la o parte situația financiară, sa ia poliția atitudine , să fileze nu sa dea din gură și atât

 3. mickey999 spune

  Domnii nu e de aici. Domnii e din provincie…ei are „creierele” prajite

  🙂 🙂

 4. Onelian dalmatio spune

  Doar copiii care trăiesc în condiții speciale, cu bani la discreție fiindcă părinți. lor câștigă bani mulți din diferite matrapazlâcuri (bani mulți nu se câștigă cinstit în România) s-și îmbuiba copii cu bani și ce vor muschi lor iar mai apoi devin consumatori de droguri. Copii trebuie supravegheați atent și explicat foarte bine riscurile la care se supun!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate