Judecătoria Piatra-Neamț anunță proteste până pe 8 Martie

1

COMUNICAT DE PRESĂ

ADUNAREA GENERALA A JUDECĂTORILOR din cadrul Judecătoriei Piatra-Neamț, convocată pentru a analiza impactul adoptării OUG nr.7/2019 asupra independenței  justiției,  statutului și   intereselor  profesionale  ale  judecătorilor,  a hotărât la data de 04.03.2019, în unanimitate, următoarele: achiesarea la solicitările formulate  de Consiliul  Superior  al  Magistraturii privind  abrogarea  tuturor prevederilor cuprinse în OUG nr.7/2019 cu excepția celor care vizează procedura de admitere și desfășurarea cursurilor pentru Institutul Național al Magistraturii pentru sesiunea 2019,   procedura de promovare în  funcții de execuție și conducere a judecătorilor și procurorilor, precum și procedura de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cu majoritate de voturi, a decis continuarea formei de protest adoptată la data de 26.02.2019, respectiv suspendarea ședințelor de judecată pentru o durată de 2 ore, în intervalul orar 12.00 – 14.00 , pentru perioada 04.03.2019-08.03.2019 inclusiv,  urmând  să  reanalizeze încetarea/modificarea  formei  de  protest  într-o ședintă a Adunării  Generale care se va desfășura în data de 11.03.2019 la ora 09.00.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Alex spune

    Nu i-am vazut protestând în apărarea soţilor Bârsan, care au fost achitaţi definitiv după 7 ani de calvar, doamna fiind judecător la ÎCCJ, iar soţul judecător la CEDO
    Nu v-am văzut, în general, să protestaţi împotriva abuzurilor DNA, a Protocoalelor secrete dintre SRI şi DNA!, si exemplele pot continua….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate