ACUM: Percheziții la șpăgarii de la secția de Ortopedie a Spitalului din Piatra-Neamț

6

În aceste momente cei de la Direcția Generală Anticorupție, cu sprijinul acordat de Jandarmeria Neamț, efectuează percheziții la secția de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgențe Piatra-Neamț.

Aceste percheziții sunt așteptate de foarte mulți nemțeni care au dat șpagă la această secție.

Vom reveni cu detalii și sperăm din tot sufletul și cu nume de medici reținuți.

Citește și:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Cornelia spune

  Păcat că nu au ajuns și pe la lift, să vadă cât costă să te ducă până la etaj și dacă nu i dai nu opreste.

 2. Luigi spune

  O colega necalificata, familie monoparentala cu copii , a facut credit la Provident pentru 4000 lei ceruti la operatie la ortopedie Neamt.
  Din pacate acesta este tara in care traim….

 3. VIO spune

  cum de nu apare si Caranfil?

 4. Cosmin spune

  Va recomand începerea cu Sp. Municipal

 5. Stoiciu Mela spune

  Sa înțeleagă și medicul și asistentul și restul lucrătorilor ca șpaga e un păcat, ca mănâncă din pâinea pacienților. Au cea mai frumoasa și grea meserie. Ăsta nu e motiv sa jumulesti pacientul. Și-au ales meseria în scopul practicării, nu de a se îmbogăți. Sunt multe lucruri urate, rușinoase de spus pe acest subiect meschin. E bine sa înceteze acest obicei înrădăcinat care nu se practica în afara tarii. Cine nu poate, sa paraseasca funcția, locul de munca. Toți stam sub același soare și e nevoie sa simțim omenia cadrelor medicale. Cetățeni, pacienți, încetați sa mai dați șpagă! Nimeni nu este Dumnezeu. Voi greșiți prin credința că fără ciubucul dat, fără achitarea sumei cerute, fără pliculeț, alte atenții nu veți trai. Haideți sa iertam pe vinovați și sa venim la medic cu respect și fără portofel. Cine mai păcătuiește, propun sa i se pună cagula pe cap și târât prin oraș ca ultimul ticălos.

 6. Mishu spune

  Așteptăm cu mult interes. 😂😂😂😂😂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate