Județul Neamț ar putea fi inclus în topul destinațiilor europene de excelență

0

Una dintre cele mai importante întâlniri la nivel european, pe teme de turism, din acest an, va avea loc la Piatra-Neamț.

Consiliul Județean îi va găzdui pe reprezentanții rețelei EDEN – Destinații Europene de Excelență din întreaga Europă. Este un eveniment ce se desfășoară în contextul deținerii de către România a Președinției Consiliului Europei.

Pentru mine și echipa Consiliului Județean este o oportunitate. Ne dorim ca zona noastră turistică – mănăstirile, Lacul Izvorul Muntelui, Cheile Bicazului, muntele Ceahlău, zonele frumoase de la Tarcău la Dămuc și până la Borca, Pipirig și Vânători – să devină destinație de neocolit în alegerea locului de vacanță, atât pentru turiștii români cât și pentru străini. Este obligatoriu să așezăm Ținutul Neamțului pe harta turistică europeană. Am motive să fiu optimist: statisticile arată că numărul turiștilor care au intrat în Neamț în 2018 este mai mare decât în 2017. Vom face tot ce ține de noi ca reprezentanții EDEN să plece încântați de la Piatra Neamț și să includă zona noastră în topul destinațiilor europene de excelență.”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate