Două echipe de elevi, susținute financiar de CJ Neamț la o importantă competiție de robotică

0

Două echipe formate din elevi talentați, provenind din prestigioasele colegii din Neamț – „Petru Rareș“ și „Informatică“, vor fi susținute financiar de către Consiliul Județean Neamț pentru a participa la faza națională a competiției de robotică First Tech Challenge România 2019, care va avea loc la București, luna aceasta. Echipele noastre se vor întrece cu altele 120 din țară și străinătate.

„Sprijinim astfel învățământul de performanță, creștem prestigiul liceelor nemțene la nivel național și internațional și punem în valoare potențialul creativ al elevilor și efortul cadrelor didactice! Succes, dragi elevi nemțeni! Aveți în mine și în echipa Consiliului Județean susținători ai tuturor proiectelor voastre! Susțin necondiționat performanța în orice domeniu, dar mai ales pe tinerii care fac din județul nostru un etalon al calității educației!”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate