Parcări gratuite! De luni 03.01.2022 parcările cu plată din Piatra-Neamț sunt gratuite

2

După cum ne-a obișnuit primăria Piatra-Neamț să facă lucrurile fără nicio logică și doar în detrimentul bugetului local, de luni, 03.01.2022, parcările cu plată nu mai sunt ale nimănui, deci vor fi gratuite.

Primăria nu a mai continuat contractul cu firma Xdata Soft care administra aceste parcări cu plata orară, dar nici nu a scos la licitație acest serviciu dorind să îl dea unei anumite firme lucru pe care nu au putut să îl realizeze. Nici aparate de parcare nu au cumpărat cei de la primărie ca să le administreze ei și nici pe cele existente nu au vrut să le preia. Așadar, cei aproximativ 100.000 lei care se încasau lunar de la aceste parcări nu se vor mai încasa până nu se vor descălța cei de la primărie care s-au încălțat cu fesul.

În spatele acestei bâlbâieli administrative, care duce acum la pierderea unor sume importante de la bugetul local, stă dorința administrației liberale de a scoate din joc firma Xdata Soft care ar fi al unui liberal care nu e în tabăra care trebuie din PNL.
Nu știm să vă spunem cum au ajuns juriștii primăriei la concluzia că e bine să dea aceste parcări prin încredințare directă atâta timp cât ele s-au scos dintotdeauna la licitație dar vom afla asta probabil din vreun rechizitoriu. Până atunci pietrenii trebuie să știe că de luni, 03.01.2022 și până se vor da în administrarea cuiva, parcările cu plată orară din Piatra-Neamț sunt gratuite.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. M spune

    La piață ca la un mol trebuiau să fie libere

  2. Joker spune

    Pai ce investiție au făcut in aceste parcări pt a cere bani? Sunt curățate iarna, au cameră video? Sunt ale orașului pur și simplu,banii erau furați de la cetățenii impozitați o dată!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate