Ori la bal, ori la spital?

1

Unii spun ca se reduc iarasi paturile de la spital, alti spun ca nu, unii spun ca se vor da oameni afara de la spital, altii ca  nu. Pentru a lamuri aceste aspecte am discutat direct cu domnul Valerica Fratila, directorul Casei de Asigurari de Sanatate Neamt si va prezentam succint ideile:

„1. Nu se vor face reduceri de paturi. Ele raman dupa cum urmeaza: Spitalul Neamt 893 paturi , Roman 618 , Bisericani 297.
2. Spitalul Judetean Neamt trebuie sa se organizeze corect si sa gaseasca solutii generatoare de profit. Banii de la Casa Nationala de Asigurari  ajung pana in noiembrie, ceea ce inseamna ca vor trebui facute reduceri de personal si externalizare de servicii .

Opinia noastra bazata pe realitatile evidente este ca orice nemtean care are o problema mai serioasa de sanatate si are si posibilitati materiale se duce la tratament in alt judet. Foarte multi medici, politicieni sau oameni de afaceri din Neamt merg la tratamente sau chiar si la analize in alte judete.


In realitate, multe din afectiunile medicale tratate de nemteni in alte judete se pot rezolva aici la Piatra Neamt si avem convingerea ca si rezultatele ar fi mai bune. De ce pleaca nemtenii? Foarte simplu si trebuie sa o spunem direct si transant. Din cauza ca nesimtirea unor cadre medicale nemtene depaseste orice limita. Toti cei care au avut ocazia sa vada cum sunt tratati in Neamt si cum sunt tratati in Tg. Mures sau Iasi  au termene de comparatie si stiu exact despre ce vorbim.
Personal am vazut cadre medicale nemtene care se comportau cu pacientii mai urat decat se comporta medicul veterinar cu un cainele, iar intr-un oras in care un veterinar saluta necuvantatorul, vorbeste cu el si este prietenos, iar la spitalul uman situatia e tocmai invers, orice reduceri  sunt rezultatul depoluarii medicale provocate de NE-SIM-TI-REA unor medici nemteni.
Suntem in plina documentare a unor exemple de nesimtire si le vom prezenta in curand cu nume si prenume, subiect si predicat.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ela spune

    A aparut in ziar hartia semnata de prajiturica cu reducerea. Nu-i e rusine?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate