ORDIN – Polițiștii care l-au însoțit pe Orban în campania electorală la Neamț au fost îmbrăcați în civil ca să nu vadă lumea…

2

Cu un aparat de pază supradimensionat, înconjurat de SPP-iști și cu o dubă de jandarmi după el, președintele PNL, Ludovic Orban, a mers în campania electorală din Neamț însoțit și de polițiști, dar în civil, pentru că așa a venit ”ordinul” de la SPP.

Modul în care se folosesc PNL și Orban de instituțiile statului și de poliție nu trebuie să fie vizibil pentru oamenii de rând, dar noi am recunoscut ușor mașina fără însemne în care se aflau îmbrăcați în civil cei de la circulație din Neamț, cum, de asemenea, am recunoscut și polițiștii îmbrăcați în civil care au fost la manifestația electorală a domnului Orban din centrul municipiului Piatra-Neamț.

Este pentru prima oară de când sunt jurnalist și văd polițiștii de la rutieră în timpul serviciului îmbrăcați civil, cum, de asemenea, este pentru prima oară când văd la turnee electorale implicarea poliției, jandarmeriei și chiar a trupelor speciale.

Dacă ar fi făcut această aroganță să meargă păzit de instituțiile statului alt politician care să nu fie de la PNL la această oră era crucificat deja pe toate rețelele de socializare, dar așa…

Iosub Robert

dolinex
2 Comentarii
  1. Stefan spune

    Asta este o prostie, politistii de la circulatie nu trebuie imbracati in civil.Pe de alta parte, este firesc sa existe in multime cativa de la „Paza si ordine” ori de la Jandarmerie!Asta se intampla la orice adunare publica de tip electoral!

  2. Neagu spune

    Asta se numeste abuz din partea premierului…un abuz total…daca mâine orice partid vrea sa își faca campanie , poate cere polițiști civili sa il apere ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate