Alexandra Amalia Moisii, PSD Piatra-Neamț: Suntem singura echipă care va face ceva și pentru cei vulnerabili!

0

Alexandra Amalia Moisii, candidat la Consiliul Local din partea Alianței pentru Piatra-Neamț PSD-PPU, spune că echipa condusă de Răzvan Cuc este singura care va acorda atenție categoriilor vulnerabile din oraș.

„Una dintre cele mai acute probleme din Piatra-Neamț este ignorată de toată lumea. În timp ce candidații propun proiecte nerealiste, aproape de domeniul SF, oamenii necăjiți din oraș sunt uitați. Nu trebuie să ne ascundem după deget: în Piatra-Neamț avem și oameni ai străzii, avem victime ale violenței domestice, avem persoane cu dizabilități. Candidații anunță lego, skate parc sau bike sharing, noțiuni de care bătrânii noștri sunt departe, iar cei care primesc o porție de hrană de la adăpost sunt și mai departe… Nu îi poți ignora.

Alături de candidatul nostru, Răzvan Cuc, avem în program câteva obiective dedicate categoriilor vulnerabile, pentru că noi suntem social-democrați iar deviza noastră este să nu lăsăm pe nimeni în urmă! Lista proiectelor este lungă: Vom înființa cabinete stomatologice în școli, vom moderniza și dota Centrele medicale de permanență, vom construi un cămin nou pentru vârstnici și vom asigura sedii pentru victimele violenței domestice.

De asemenea, vom introduce un sistem de monitorizare digitală pentru persoanele cu nevoi speciale și vârstnicii singuri. Nu în ultimul rând, vom sprijini acele ONG-uri dedicate cu adevărat serviciilor sociale. Dar pentru ca toate acestea să poată fi duse la bun sfârșit, pietrenii trebuie să ne acorde încrederea lor și să pună ștampila pe cei trei trandafiri!

Echipa noastră pentru Consiliul Local este pe locul 10 pe buletinul de vot, iar Răzvan Cuc este pe locul 9. Nu vă vom dezamăgi!”, spune Alexandra Amalia Moisii.

Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate