Informatii utile despre folia cu bule pentru impachetat

0

Folie cu bule de aer mari

In esenta, folia cu bule este o forma de ambalaj de protectie, descrisa in primul rand ca protectie in cutie, deoarece este infasurata in mod obisnuit in jurul unui articol care necesita protectie de amortizare atunci cand este ambalat sub forma de colet. Folia cu bule este una dintre cele mai fiabile si comune forme de protectie pentru o gama larga de articole si ofera o serie de avantaje. Folia cu bule este ideala pentru protectia impotriva daunelor provocate de impact, zgarieturi si umezeala. De obicei, folia cu bule este utilizata prin infasurare, intercalare sau umplerea golurilor. Atunci cand este fabricata in combinatie cu alte materiale, poate fi utilizata si pentru aplicatii si produse specializate. De exemplu, folia cu bule actioneaza ca o protectie speciala pentru mobila si impiedica deteriorarea lemnului in cazul unor lovituri, zgarieturi si vibratii. Toate acestea prezinta riscul de a provoca daune.

In plus, folia cu bule protejeaza nu numai impotriva impactului si socului, ci previne si acumularea de electricitate statica prin disiparea sarcinilor de suprafata si, prin urmare, protejarea continutului infasurat.

Care este diferenta dintre folia cu bule mici si mari?

Descrierea foliei cu bule mici si mari nu se refera la dimensiunea rolei, ci, de fapt, la dimensiunea reala a bulei de aer.

  • Folie cu bule mici – Este potrivita pentru produse mai usoare si este deosebit de buna la protejarea impotriva zgarieturilor. Datorita dimensiunii bulelor de aer, este utilizata in mod obisnuit pentru articole precum carti, produse de infrumusetare, jucarii, rame, panze, tacamuri si multe altele.
  • Folie cu bule mari – Bulele umplute cu aer au dimensiuni mai mari si, prin urmare, asigura o protectie maxima pentru obiectelele care au o suprafata mai mare. Aceasta folie este utilizata in mod obisnuit pentru a proteja mobilierul, ornamentele si articolele fragile, obiectele grele, tablourile si multe altele. Pe foliecubule.ro poti gasi o gama variata de articole pentru impachetat, special concepute pentru transportul in siguranta al obiectelor fragile.

Tipuri de folie cu bule

Pe piata sunt disponibile mai multe tipuri de folie cu bule si acestea se diferentiaza in functie de scopul lor. Pe langa rolele de mari dimensiuni, care servesc ambalarii de produse cu suprafata mare si care pot fi taiate in functie de preferinte si nevoi, exista si folie cu bule special conceputa pentru impachetarea articolelor de mici dimensiuni sau extrem de fragile, si anume:

  • tuburi din folie cu bule ideale pentru impachetarea sticlelor;
  • pungi din folie cu bule de diferite dimensiuni, ideale pentru impachetarea ramelor, cartilor si obiectelor mici;
  • placa, sheet sau servetele din folie cu bule, ideale pentru articole de mici dimensiuni.

Folia cu bule este extrem de flexibila si ia usor forma articolui pe care urmeaza sa-l protejeze. Dar pentru a nu risca utilizarea de mai mult material decat este nevoie, pentru a evita risipa si pentru a ajuta la economisirea de bani, in cazul articolelor de mici dimensiuni este de preferat sa se foloseasca tuburile, pungile si placile din folie cu bule.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate