Onoarea lui Falău, aproape cât viaţa lui Mararu

1

* Cristian Chilat vrea 10.000 de euro de la un ziar care l-a făcut ”interlop”

* ”Teroriştii” care ar fi trebuit să-l arunce în aer pe Bogdan Mararu ar fi primit 15.000 de euro

Cristian Chilat, condamnat la 19 ani de închisoare pentru uciderea lui Gheorghiţă Mararu, îşi apără onoarea de dincolo de gratii, din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi. El a dat în judecată un cotidian din Iaşi şi are pretenţii la despăgubiri de 10.000 de euro, pentru un text apărut în noiembrie anul trecut cu titlul ”Exclusiv! Cea mai fierbinte întâlnire din lumea interlopă”. În articol era vorba despre vizita pe care Bogdan Mararu i-a făcut-o lui Falău la puşcărie. Şi asta, surprinzător, după ce a insistat să fie primit la vorbitor.

”Dreptul la vizită îl au doar cei din familie, însă dacă mai doreşte cineva, face cerere, noi trebuie să întrebăm deţinutul şi, dacă este de acord, se face o planificare”, ne-a declarat, la vremea respectivă, comisarul şef Marius Vulpe, directorul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi. ”Chilat este pe sectorul de criminali periculoşi, cu grad sporit de risc şi, din acest motiv, întotdeauna luăm măsuri speciale când primeşte vizite. Atât el, cât şi vizitatorul au fost controlaţi atent, s-au văzut printr-un geam şi au vorbit la telefon; n-am idee ce-au putut să-şi spună. Discuţia nu se înregistrează, aşa cum cred oamenii care se uită la fime, aşa că rămâne confidenţială. Eu ştiu ce-au vorbit­­­? Poate Chilat şi-o fi cerut scuze”.

Sursa: Ceahlaul

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Daca doreau un raspuns mai aplicat, pentru rigoarea cercetarilor, fratii Mararu ar fi trebuit sa caute printre prezumtivii initiatori ai asasinatului, dar si printre cei banuiti a incita la asasinat, mai ales vreo cativa cartofori celebri(tovarasi de poker si jonglerii). Pentru a-ti apara viata intr-un mediu ostil, este esential si prudent sa-ti cunosti bine partenerii, alaturi de care unii castiga, altii pierd(cateodata) sume importante(dar nu uita decat in momentul cand mai au de restituit bani)! Este o supozitie(doar o ipoteza pentru investigatii complete) care trebuie inclusa in ecuatia anchetelor-cautarilor profesionale, dupa ce ai eliminat regiile si scenariile de teatru-film livrate consumatorilor de senzational ieftin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate