Nu se mai aude nimic de dosarul spitalului de la Lețcani de când au devenit suspecți doi liberali

0

Autoritățile anchetează mai multe suspiciuni legate de construirea spitalului modular de la Lețcani în care s-au investit sume mari de bani din partea județelor Neamț și Iași. La început s-a vorbit de supraevaluarea achizițiilor, de mită, de proastă proiectare, de aparatură de slabă calitate și deodată au apărut în poveste doi liberali care au mers la firma furnizoare din Turcia și au cerut șpagă ca să le facă plățile (mai multe detalii – click aici)

Deodată, cum au apărut în dosarele spitalului de la Lețcani doi băieți deștepți de dreapta, totul a înghețat. Nimeni nu a mai fost chemat la audieri, nimeni nu a fost pus sub acuzare și s-a făcut o liniște deplină presărată cu diverse controale administrative și acțiuni birocratice care să țină spitalul închis din motive tehnice și de calitate a construcției sau aparaturii.

Păi băieții care au fost la firma din Turcia se pare că au fost și filmați. Nu ar fi frumos ca să știe și opinia publică ceva de acești suspecți căci în cazul suspecților de alte manevre la acest spital și care erau de la PSD sau apropiați de PSD am aflat. Nu ar fi corect să aflăm și cine aduna parandărătul?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate