Doi politicieni au încercat să obțină mită de la firma care livrează spitalul modular COVID

2

Spitalul modular care se construiește cu banii județelor Neamț și Iași nu mai este gata o dată.
Se pare că plățile au fost îngreunate și de aici au început să apară problemele. Interesant este că plățile nu au fost amânate chiar accidental ci cu un anumit scop deoarece doi politicieni români au mers recent la firma furnizoare din Turcia și au încercat să obțină parandarăt ca să deblocheze plățile (mai multe puteți citi aici).

Din capul locului e clar că vorbim de doi politicieni extrem, extrem de proști. Să te duci în Turcia unde pedepsele sunt foarte mari și se dau în urma unor procese sumare și să te joci acolo de-a corupția sau șantajul denotă o prostie monumentală.

Este foarte interesant cum va decurge totul deoarece turcii au reclamat aceste aspecte și este doar o chestiune de timp până vom afla cine sunt cei care au blocat plățile deci și terminarea spitalului la timp în speranța de a obține un parandarăt de la firma din Turcia.

Oricine se va dovedi că sunt cei doi politicieni care au mers ca șmecherii la SDI Global LLC din Turcia ei ar trebui dați pe loc pe mana justiției iar partidul din care fac parte ar trebui sa-i dea afara în aceeași zi și nu pentru că sunt suspecți de corupție ci pentru că sunt atât de proști încât să se ducă să încerce sa facă pe șmecherii în Turcia. Îi aresta, Doamne ferește, pe acolo și se făcea România de râs în toată lumea.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Stefan spune

    dar cine sunt cei doi politicieni?De ce nu se spune numele lor, sa ii stim si noi!Cat despre spitalul COVID, este o cheltuiala inutila de vreme ce Spitalul de Infectioase din Iasi e pe jumatate gol (nu credeti ce spune managera!), iar Iasiul are, oricum , peste 15 spitale!

  2. Dl Scarbescu spune

    Vai..Turcia, întruchiparea corectitudinii !🙈
    Erau ca la ei acasă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate