Nu scăpăm de ploi. Cum va fi vremea în perioada următoare?

0

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de astăzi, o ACTUALIZARE A INFORMĂRII METEOROLOGICE, pentru intervalul 9 iunie, ora 12:00 – 11 iunie, ora 23:00. Astfel, în intervalul menționat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină. Aceste fenomene se vor semnala mai ales în zonele de deal și de munte, precum și în sudul, centrul și estul teritoriului.

Menționăm că în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și pe arii restrânse, 25…50 l/mp. Instabilitatea atmosferică va fi accentuată și la sfârșitul săptămânii.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ🟨COD GALBEN

✅Interval de valabilitate: 09 iunie, ora 12:00 – 09 iunie, ora 22:00

✅Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată

Pe parcursul zilei de miercuri (9 iunie) în Oltenia, vestul și nordul Munteniei, Dobrogea, local în Transilvania, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate