Nu putea să treacă această campanie fără să facă PNL Neamț ceva care nu se face…

În urmă cu aproximativ o săptămână, doi simpatizanți USR ne-au contactat, supărați fiindcă și-au văzut proprii copii într-un clip promovat cu bani de PNL Neamț pe internet. Deoarece după alegeri USR va face alianță cu PNL, am recomandat celor supărați să își spele rufele în familia politică, dar iată că am fost contactați și de o familie de membri ai PSD care susțin că și-au văzut și ei copiii în clipul sponsorizat de PNL.

Mai concret, liberalii nemțeni au luat imagini fără niciun drept de pe unde au apucat și au făcut un clip prin care să arate bucuria pietrenilor de a avea o administrație liberală. Desigur că bucuria oamenilor se exprimă cel mai bine prin zâmbetul și fericirea copiilor, așa că au băgat liberalii în clipul lor imagini cu o mulțime de copii de pe la diverse manifestații făcute din bani publici la Piatra-Neamț.

Liberalii nu s-au gândit că părinții respectivilor copii poate sunt chiar și membri ai altor partide și vor fi deranjați să își vadă copiii într-un clip asumat politic și sponsorizat pe Facebook de PNL Neamț. Sau, poate, s-au gândit, dar și-au zis că dacă e campanie pot să facă orice, chiar să se folosească cu japca de imaginea unor copii nevinovați, numai să mai ciupească un vot.

Urât ce au făcut cei care se ocupă de promovare la PNL Neamț. Nu se face așa ceva. Nu te poți folosi de copiii oamenilor pentru a te promova politic…

Domnilor de la PNL, dacă făceau cei de la PSD un clip cu copiii voștri cam câți hectolitri de m**e le dădeați?

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Tudor spune

    Asta denota DISPERAREA Lor , Ptr Voturi , Ce Mira e Faptul că pe acele. Panouri Electorale amplasate prin oraș sunt Goale ,cu excepția câte unui afiș pus în margine ori mijlocul lor . Acolo încă Nu sa dat , furat STARTUL .Ori fiind precedentul cu Bannere din centru ,in care au Implicat și Poliția Locală , Acum sunt Rezervați , deși mai sunt 10 zile cu începere de Astăzi . Sau au primit Refuz de la Tipografie ,firme de Serigrafie ., pentru faptul că așa cum zice Mihăiță au dat Banii cu Sichirita și le au dus viața , Buissnes ul la , urina .?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate