”Justițiarul” Uță a fost arestat 30 de zile

După ce l-a ”mângâiat cu viteză” pe viceprimarul comunei Ceahlau (click aici pentru articol), Vasile Viorel Uță, un personaj cunoscut în județul Neamț pentru alte altercații, a fost reținut în arestul IPJ Neamț pentru 30 de zile.

Istoricul lui Uță nu este nici pe departe unul liniștit. În decursul timpului el a avut mai multe altercații cu diverse persoane, în special funcționari ai statului cu un nivel ridicat de aroganță.

Spre deosebire de alții care vorbesc despre Uță din ce au auzit ei sau din comunicatele IPJ, noi am stat de mai multe ori de vorbă cu el și vă putem spune că toate ieșirile lui agresive au la bază motivații justițiare și nu golăneli de genul că nu i-a plăcut de fața cuiva. Desigur că nu există nicio scuză pentru a agresa pe cineva și pentru a încălca legea și condamnăm comportamentul său violent, dar dacă nu am avea un cod penal construcția motivației sale pentru agresiunile pe care le-a comis ar fi de cele mai multe ori logică și firească. De câte ori nu ne-a venit multora dintre noi să punem biroul în cap unui bugetar arogant sau să batem un pedofil? Diferența e că Uță a făcut-o…

Multe dintre agresiunile personajului Uță au fost anchetate cu agresorul în stare de libertate tocmai pentru că judecătorii au auzit de ce bătuse el victimele și au considerat că motivațiile sale pot fi notate ca circumstanțe atenuante.

Cel mai probabil Uță va primi acum o condamnare, deoarece are antecedente.

I.R.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Gelu spune

    UN Haiduc ,ținând cont că e de loc din com Ceahlău , zona montana a jud Neamț și de regulă unde se retrăgeau Haiducii . Daca a ți discutat. cu El , intervievat știți că El are și unele Probleme familiare , de care Nu se face nimeni Vinovat Și acum in asta o lună de zile ,in loc sa fie lângă Mama lui , Sprijin El e unde E . Cat privește Judecătorii Ei i au dat nas , acum e până Intr o zi ,când funcționarul , poate fi un Judge , Curajoșii Policemam din Ceahlău : 2 Doamne , un Tinerel și Șeful care are o etate și o constituție Fizica departe mult de a lui UȚĂ . DAR Problema mare e faptul că Sistemul e Aiurea , după ce că vin de la distanta care vin , Mascați , Polițiștii , îl Rețin , alții ii dau drumul ,Ce Credibilitate Poți avea în față Oamenilor ,când la nici 72 ore îl vezi pe ulițele comunei , satului . Trimite Tu Polițiști de la P Neamț , P Teiului , ori alte Secții și Posturi ,până la Ceahlău , in condițiile in care Drumul e așa cum E și în care până ajung Ei , Autospecialele alea nu s avioane , Făptașul , Agresorul ori alt ceva Dispare ! Amintiva căzu Zănoagă , au Constituit Echipa de Cercetare pentru al depista , E drept l au găsit Nu departe , pe deal in fanar , Dar în alte situații poate fi altfel , Oameni , carburant , Cheltuit CA SA Ce ! Sa facă Antrenament , Acțiuni in teren Ptr ca pe urma Să aibă ce Rapoarte sa facă , ori Dosare deschidă închidă . AICI și în privința asta Unii dintre Noi au Dreptate când se raportează la Justiție . A se vorbește de Fizicul oamenilor și pasiunile lor , pai așa și Vice primarul Nu e vreun pitic , Ba e un OM Voinic , Dar acum ce să facă ? Sa se apuce de bătăi parte n parte cu Viorel . gen Greuceanu cu ZMEUL sa iasă de un Basm pe care sa l citească Domnul ,Doamna Președintă in Instanță .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate