Nu erau suficienți cei 200 bugetari care lucrează la Primăria Piatra-Neamț. Se mai angajează vreo 50!

3

Primăria Piatra-Neamț propune spre aprobare Consiliului Local schimbarea organigramei adică înființarea a peste 40 de posturi noi de bugetari care se vor aduna la cei peste 190 de bugetari care sunt deja angajați ai municipalității.

Gurile rele spun că sunt deja făcute listele la partid cu cei care vor fi angajați, ceea ce nu ar fi ceva ieșit din comun deoarece așa a procedat de fiecare dată PNL-ul când a ajuns la butoane. Au strigat „ciuma roșie” și „m**e PSD” până ce s-au văzut cu sacii în căruță, apoi au făcut mai rău decât PSD-iștii pe care-i criticau.

Oricum pietrenii merită să mai plătească salariile pentru încă 50 de bugetari aleși pe sprânceană deoarece ei au votat în favoarea actualei conduceri (mai corect spus nu au ieșit la vot de avem primar ales cu 8% din voturile pietrenilor cu drept de vot)

Cei care au crezut ca noua guvernare PNL-USR va da afară o parte din bugetarii inutili și va reduce din salariile celor care freacă menta s-au înșelat. Iată că se întâmplă tocmai invers față de cum au zis. Și noi ne-am înșelat și am lăudat inutil PNL-ul. A fost doar o țeapă electorală.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. NECULAI spune

  Justificarea este ca vor trece firmele Consiliului Local ,la Primarie(SC Parking si Pietele de la Urban) si trebuie prinse posturile in organigrama.
  Ce stim noi?
  Vor uni spatiile verzi (toaletat si tuns iarba )la Salubritas ,cu toate ca Salubritas e firma de salubrizare .
  Publiserv il uneste cu Perla
  Si uite asa vor ingropa patru firme ale Consiliului Local:Perla,Publiserv,Salubritas si Urban

 2. Ionda spune

  Pai nu a promis primarul in campanie ca va crea noi locuri de munca ?!

 3. Dan spune

  de parca PSD-ul nu ar fi facut fix la fel… PSD si PNL sunt facute din acelasi aluat, asa ca sincer nu stiu ce teapa e cand era de asteptat sa se intample asta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate