Noul guvern a onorat prima promisiune. Au crescut pensiile

7

Dintr-o postare recentă a șefului PSD Neamț, domnul Ionel Arsene, aflăm că deja s-a realizat mărirea pensiilor. Un bun început pentru noul guvern.

”PSD-ALDE și-au îndeplinit încă o promisiune făcută romanilor! Camera Deputaților a aprobat astăzi proiectul de lege prin care se elimina plata CASS, precum și a impozitului pe venit, pentru pensiile sub 2.000 de lei. Această măsura va conduce la creșterea pensiilor pentru peste un milion de romani. Dovedim astfel ca ne ținem de cuvânt și ca suntem demni de încrederea pe care romanii au investit-o în noi prin votul acordat pe 11 decembrie!”

Modifcarea a fost adoptată cu 207 pentru și 89 împotrivă, în Camera Deputaților, cameră decizională.
Miercuri, Comisia de buget – finanţe a Camerei Deputaţilor a decis scutirea pensionarilor de la plata contribuţiei asigurărilor sociale de sănătate şi neimpozitarea pensiilor sub 2.000 lei.
Membrii comisiei au aprobat, cu 17 voturi „pentru” şi şapte împotrivă, raportul cu amendamente în acest sens la proiectul de lege de modificare a Codului fiscal iniţiat de fostul senator Cristiana Anghel împreună cu mai mulţi parlamentari.
Acest proiect, adoptat în legislatura trecută de Senat, prevedea neimpozitarea tuturor pensiilor şi scutirea pensionarilor de la plata contribuţiei asigurărilor sociale de sănătate

pensii-marite

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. condac stefan spune

  iohannis sa se uite cat incaseaza el pe luna si apoi sa comenteze . el ia intr=o luna cat iau eu intr-un an jumate. RUSINE , RUSINE MARE.

 2. cristi spune

  Felicitari guvernului si parlamentarilor PSD-ALDE. Pe cand se vor gandi si la salariile de mizerie,asa zisul minim pe economie care nu are spor de vechime sau alte sporuri?

 3. Tely spune

  O masura asteptata de pensionari ….succes alesilor..

 4. xx spune

  Pariem ca Iohanis va amina cit poate intrarea legii in vigoare? Intoarcere in parlament,contestare la curte si cite altele,va mai dura 2-3 luni

 5. Ale Cla spune

  Felicitări PSD!

 6. Ionel Iordache spune

  Guvernul îşi face treaba, şi preşedintele va semna…. altfel …. va fi „urat” pe vechi de pensionari!

 7. Violina Paduraru Paduraru Vio spune

  inca nu nu a fost iohanis deacord sa semneze el intai

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate