Noul asfalt de pe strada Humăriei a dispărut

7

Vă spuneam acum câteva luni că O stradă din Piatra-Neamț, proaspăt asfaltată, a fost deja distrusă. Este vorba despre strada Humăriei, care, deşi a fost reabilitată recent, la scurt timp necesita reparaţii capitale. Cu toate eforturile municipalităţii, situaţia nu a putut fi ţinută sub control şi maşinile cu tonaj mare care scoteau lemne din pădure au continuat să folosească ilegal acest tronson de drum destinat exclusiv maşinilor mici, ceea ce a dus la distrugerea pe porţiuni mari a acestei străzi. În unele locuri, asfaltul a dispărut cu totul, golurile fiind umplute cu pietriş.

Astfel, o stradă asfaltată în urmă cu câteva luni arată exact ca o stradă pe care nu s-a mai intervenit de 25 de ani.

Singurii care pot interveni în astfel de situaţii sunt cei de la poliţie, deoarece e vorba de folosirea unui tronson de drum cu limitare de 3.5 t pe care circulă maşini cu gabarit de peste 30 t. Oamenii din zonă sunt disperaţi şi ameninţă din ce în ce mai des că dacă autorităţile nu intervin o vor face ei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. cititor40 spune

  Limitatoare de inaltime? Vedeti limitatoarele instalate in 2007 pe drumul Izv.Muntelui -Durau.Complicitatea autoritatilor este evidenta!Avem cumva legiuitori ,justitie in ROMANIA? NU ,NU NU AVEM! POLITIE ,AUTORITATI LOCALE,CINEVA CARE SA APLICE LEGEA,AVEM? TOTI SI TOATE SUNT O PORCARIE FARA SEAMAN,IAR NOI ,CEI CARE TREBUIE SA BENEFICIEM DE DREPTUL DE VOT SUNTEM CEI CARE II VOTAM PE HOTI SI BANDITI!

 2. Stef N Veny spune

  Oamenii sunt prosti, blochezi drumul 2,3,masini chemi politia si gata !!!!

 3. Petru spune

  Simplu. Limitatoare de inaltime pe strada si astfel nu mai trec camioane

 4. FLORIN spune

  Toate asfaltarile in Piatra Neamt sunt la fel.

  O bataie de joc.

  Este cel mai distrus oras la infrastructura din Moldova.

  Hotiile si sifonarea banului public de catre aceasta administratie validata de o populatie imbecila si analfabeta se vad peste tot.

  Aceste lucruri vor continua prin numirea la conducerea acestui oras asa cum am vazut,a unor amatori si incompetenti a caror singur scop este sa-si recupereze si sa imulteasca banii cheltuiti in campania electorala prin sifonari ale banului public cu lucrari ca cea de mai sus.

  1. anonim spune

   Gresit amatori si incompetenti,as spune profesionisti in furatul banului public.

  2. Vasile spune

   Domnu florin, cu f mic, ne cerem scuze ca trebuie sa respiri acelas aer cu imbecilii si analfabetii din acest oras. Cand o sa castigati alegerile va rog sa ne demonstrati un model occidental de administratie locala si un model civilizat de exprimare.

 5. Maria Mihalache spune

  haaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate