Primarul de la Roznov a fost validat

2

O nouă gafă marca PNL a fost lămurită astăzi de instanţa de judecată prin validarea primarului Ionel Ciubotaru de la Roznov. Acesta fusese contestat imediat după alegeri de către PNL-iştii din Roznov.

După mai multe etape de judecată, instanţa a decis ca fiind validă funcţia de primar obţinută de Ionel Ciubotaru la Roznov.

De ce aleg unii politicieni să care prin tribunale inutil alţi politicieni e o întrebare la care încă nu am găsit răspuns. În momentul în care instanţa decide că reclamaţia este nefondată, e clar că cel care a făcut-o ori este incompetent, ori rău intenţionat. Lăsăm la latitudinea PNL-iştilor care au reclamat să decidă ei dacă au fost incompetenţi sau rău intenţionaţi.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. xx spune

    Dar cu decizia curtii constitutionale ce facem?

    ADMIN: In cazul acestui primar a fost aplicata. Omul a fost condamnat, prefectul a dispus incetarea mandatului. Acum e la alt mandat … a fost ales din nou.

  2. janet spune

    Si cu aceasta ocazie se dovedeste cit de competenti sunt cei din staful PNL Neamt., Se pune intrebarea logica cum vor putea sa conduca un judet daca nu sunt in stare sa deosebeasca un lucru legal fata de un lucru ilegal, sau avocatii acestui partid incearca la ,, plesneala,, sa vada daca le merge si asa.<<< . Dar si de data aceasta au dat cu <>, vorba taranului . Ma bucur ca nu au ajuns acesti filozofi in fruntea >> guvernului local >>. Doamne fereste>>> Janet..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate