Noi recruti la Inspectoratul de Jandarmi Neamt

0

În perioada 7-15 septembrie, la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni s-a desfăşurat concursul de admitere pentru cele 50 de locuri alocate. Instituţia de învăţământ a primit 260 de dosare de la unităţile Jandarmeriei, depuse de 229 de băieţi şi 31 de fete.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ a recrutat 14 candidaţi care în zilele de 7 şi 8 septembrie 2013 s-au prezentat la sediul şcolii în vederea înscrierii la concurs, iar începând de luni, 9 septembrie, au participat la probele eliminatorii. Candidaţii au avut de trecut probele medicale şi cele de verificare a aptitudinilor fizice, după susţinerea acestor fiind declaraţi apt/inapt, respectiv promovat/nepromovat.
Doar cei care au promovat probele eliminatorii au susţinut proba de verificare a cunoştinţelor, planificată vineri, 13 septembrie 2013, iar în urma susţinerii acesteia, 3 candidaţi recrutaţi de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ au fost declaraţi admişi.
Este de remarcat rezultatul obţinut de Mihalache Ionela, din Agapia care a obţinut la testul scris 71 puncte, fiind singura fată din toată promoţia. Ceilalţi doi admişi, Bălan Andrei, din Săbăoani şi Tănase Mihai, din Pângăraţi, au obţinut 70 de puncte, clasându-se în primii 20 de candidaţi.
Elevii jandarmi sunt aşteptaţi la sediul şcolii în data de 29 septembrie, până la ora 18.00, în vederea pregătirii pentru începerea cursurilor, ce va avea loc marţi, 1 octombrie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate