Ziarpiatraneamt.ro a avut din nou dreptate, în timp ce alții vă spuneau că nu se va mai construi noul spital județean la Piatra-Neamț

0

Cu siguranță ați văzut majoritatea tirului de invective la care a fost supusă publicația noastră de către unii politicieni și jurnaliștii lor de companie, care au făcut tot ce le-a stat în putință să vă explice cum construcția noului spital din Piatra-Neamț nu va primi niciodată finanțarea de la guvern și cum ziarpiatraneamt.ro vă minte în scopuri electorale doar că, ce sa vezi… pe 17 mai 2024 s-a semnat contractul și s-au alocat banii.

În realitate, lucrurile stăteau tocmai invers. O gașcă de politicieni fără scrupule a făcut tot ce i-a stat în putință să amâne cât mai mult semnarea acestui contract ca să se treacă de data alegerilo, deoarece proiectul și atragerea banilor pentru construirea noului spital este atribuită politic exclusiv celor de la PSD. În acest demers al celor care au blocat tot ce era legat de noul spital și-au adus contribuția și jurnaliștii lor de companie care v-au spus încontinuu că noul spital este doar o păcăleală, iar acum s-a dovedit clar ca nu aveau dreptate.

Pe 17 mai a venit la Neamț premierul care, alături de ministrul Sănătății, a semnat alocarea banilor pentru construcția noului spital. Acum e clar că se va face 100% și nimeni nu mai poate veni cu nicio manipulare. Ba, mai mult, construcția lui va începe imediat, pentru că cei de la consiliul județean au fentat blocajele și au dat de mult timp drumul la studiile de fezabilitate și la licitația pentru proiectare ca atunci când se semnează contractul, și asta s-a întâmplat deja, să nu se mai piardă luni de zile cu aceste proceduri.

Ce vă vor spune acum cei care spuneau că noi vă mințim și că banii pentru acest spital nu se vor aloca niciodată? Vor căuta altă minciună cu care să încerce să vă manipuleze, căci, dacă facem un apel la memorie, ne aducem aminte că, la fel, noi vă spuneam că se va face Axialul și ei că nu, noi spuneam că se va face drumul Bicaz – Poiana Largului și ei nu, iar lista cu ce am avut noi dreptate și ei nu este lungă. Mai putem să ne amintim că la fiecare astfel de informare la care noi am fost pe o poziție opusă față de majoritatea presei locale și am avut dreptate, cei care vă mințeau ne umpleau de acuzații și injurii și vă spuneau că noi suntem o gazetă de partid, că vă manipulăm contra unor interese financiare și așa mai departe.

În final, nu noi suntem victimele. Noi suntem un ziar de atitudine care ne asumăm ce spunem și ne-am obișnuit să fim bălăcăriți de cei pe care îi deranjăm. Victimele acestor mizerii sunt de fapt cetățenii județului Neamț care trebuie să aștepte ani de zile în plus să se termine un drum, un spital nou sau alte investiții blocate de tot felul de politicieni fără scrupule care își găsesc tot felul de aghiotanți care, pentru doi lei, își vând onoarea și le amplifică și laudă toate mizeriile pe care le fac și care afectează negativ sute de mii de oameni.

Singurul lucru amuzant în aceste situații este că, de fiecare dată, cei care ajută politicienii ce fac rău acestui județ ajung la momentul în care îi trădează și le întorc spatele chiar celor pe care-i ajutau să vă mintă, după care se duc cu cerșitul și cu căciula în mână la ușile celor pe care îi bălăcăreau. Să-i vedeți ce fețe de milogi au.

Iosub Robert

Articol de opinie

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate