De-ar ști omul care-i vor fi ultimele clipe…a plecat spre muncă, i s-a făcut rău, a parcat mașina și a murit/Tragedie în Neamț

0

La data de 20 mai a.c., polițiștii din Bicaz au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că soțul său este decedat în autoturismul personal, în localitatea Tarcău.

Trupul bărbatului, în vârstă de 52 de ani, a fost transportat la serviciul de medicină legală, pentru stabilirea cauzei decesului.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis IPJ Neamț.

Potrivit ultimelor informații, în dimineața zilei de 20 bărbatul în discuție a plecat la muncă cu autoturismul personal și i s-ar fi făcut rău, parcând mașina în zona Ocolului Silvic Tarcău, unde a fost identificat de soție.

Comunicat SAJ:

20.05.2024, ora 09:22, Tarcău , pacient sex masculin, 52 ani, inconştient la volan, diagnostic: stop cardio-respirator fără răspuns la manevrele de resuscitare ; echipajul cu medic sosit la faţa locului a continuat manevrele de resuscitare dar fară răspuns.Pacientul a rămas la locul solicitării.

Condoleanțe familiei!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate