Nici lubeniță nu a mancat , nici samburi nu a scuipat

2

Daca acum cateva luni ceilalti erau acuzati de toata lumea ca dau mita electorala la popor iata ca roata se invarte si iata pe viitori noi politicieni cum ne explica ca ceea ce vedem nu este ceea ce pare a fi ….. macar daca ar spune ca nu stiu despre ce e vorba ….

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Diana spune

  Felicitari domnu Harbuz, sunteti cel mai mare actor dintre candidati, puteti minti fara sa vi se clinteasca nici un muschiulet de pe obrajorul dumneavoastra.
  Eu zic ca nemtenii au nevoie de un deputat competent ca matale care esti cel mai tare in tratat pisici de apartament.
  Sa votam Harbuz noi stim
  Că ca el nu găsim!!!

 2. iosefini spune

  MIA PLACUT ACEA FEMEIE CARE AFIRMA:”DA CI NU SI STIE DEACUI I, DEA LU’ TARATA SI HARBUZ”. SI UITE ASA VA MAI TRECE O CAMPANIE ELECTORALA CU OAMENI INDOBITOCITI LA MAXIM, INDOPATI CU MICI SI BERE! SICTIR CA-MI VINE SA VOMIT DE ATATIA PROSTI CARE POPULEAZA ACEASTA MINUNATA TARA! FELICITARI ADMINULUI CA A POSTAT ACEST REPORTAJ, DEMONSTRAND ASTFEL CA NU ESTE BARA-BARA CU USL-ul. Per ansamblu suntem o tara de ntoti si o adunatura de vite! Stau si ma gandesc ce pot invata copii nostri din astfel de exemple si ce viitor vor avea saracii!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate