Protest in fata Primariei Piatra Neamt

4

In articolul principal din  seara aceasta veti vedea un protestatar altfel decat ce a vazut orasul Piatra Neamt pana acum .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Mai, nea Popa Gheorghe Adriane ! spune

  Eu am facut doar o mica informare pentru cei care nu stiau cine e scelaratul care flutura in nemernicia lui steagul nostru ( deci si al tau ) tricolor…el vrea sa spuna ca merge la o lupta care de fapt nu-i apartine, care-i este dictata si platita bine. Dupa mintea ta, asta se numeste patriotism ? Sau politica de partid ? Un individ nespalat, cu barba plina de paduchi, reprezinta in opinia ta aspiratiile de mai bine ale romanilor ? Daca e asa, trebuia sa te alaturi lui si sa porniti la ” lupta cea mare, rob cu rob sa ne unim / internationala prin noi s-a faurim „

 2. iosefini spune

  Chiar mia placut modul de exprimare a acestui cetatean si adevar a grait. Binenteles ca nu este pe placul unora, dar asta este. Primul comentator cred ca nici nu a observat ca s-a luat de generalul OPREA si de PSD, asa ca nu stiu cum a tras el concluzii ca este USL-ist acest protestatar! Adevarul pur este ca tara noastra s-a dus dracului cu smenarii astia de politruci vanzatori de tara si de neam.

 3. popa gheorghe adrian spune

  @Roman Voda
  Si tu esti un PDL-ist gretos si pupincurist. In fata unui TIRAN ca cel de la Piatra Neamt nu se poate discuta decat cu…vezi exemplul sotilor Ceausescu. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Indiferent omul cui este, ARE DREPTATE SI TREBUIE SUSTINUT.

 4. Roman Voda spune

  Ehehe…a ajuns si la Piatra, boschetarul nebun ? Il stiti foarte bine, de la Univresitate, dar povestea lui, nu ! Luat in ” ingrijire ” de catre Dan – Felix – Voiculescu, spalat, hranit, dat casa, platit si instruit special pentru a deveni diversionist si sustinator al USL ! Simplu ca buna ziua ! Eu ma intreb cum de se afla in libertate un nebun sadea ??!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate