Politicienii fascinati de casatorii

3

Presa din Targu Jiu a relatat ca in debutul campaniei, Dan Diaconescu, dupa ce si-a lansat candidatura pentru deputatie a nasit doi tineri . Dan Diaconescu a platit toate cheltuilile pentru nunta celor doi tineri si imaginiile de la nunta au fost folosite ca promovare electorala .

Dupa cateva zile, la Piatra Neamt, Virlan Luminita a dorit sa fie prezenta la oficierea casatoriei unor tineri, in ideea ca „familia reprezinta o matrice de mare seriozitate si un tezaur de sentimente frumoase si nobile pentru ceea ce inseamna societatea romaneasca” .

In seara aceasta Dan Diaconescu explica la OTV cum Google va da 200 euro pe luna la fiecare om din Targu Jiu care va scrie articole in care va plasa reclame AdSense . Asteptam cu interes varianta pietreana pentru a afla despre paradigma valorifiicarii finaciar-virtuale a  ingambamentelor pe Google.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. cris99 spune

  Doua gorile fascinate de casatorii.E si normal. Cea de la Piatra Neamt ARD(e).

 2. popa gheorghe adrian spune

  Ce bine ii sade dnei Varlan Luminita la „bratul” tanarului din imagine.:))

 3. gabriel spune

  familia in Romania este bastionul rabdarii si al neputintei in fata saraciei. este una din „culmile” din bancurile romanesti, pentru ca desi e familie, ea traieste (si munceste) intr-o tara, el in alta, iar copiii (daca mai apuca sa-i faca) sunt crescuti de neamuri.
  doamna din imagini a vrut sa predea lectia cu epitete, comparatii si metafore, nuuuu? e mai degraba lectia despre irealul din viata romanului din zilele noastre.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate