Nevoia de poezie, la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ

0

 

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ vă invită joi, 5 iulie 2012, ora 18.00, în Sala „Cupola”, la lansarea volumului de versuri „Album de familie”, semnat de prof. Aspazia Sandu şi apărut recent la Editura „Crigarux” din Piatra-Neamţ.

Aflată acum la al şaselea volum, autoarea ne propune o metaforă interesantă, aceea a lumii întregi privită ca o familie, versurile sale fiind o chintesenţă a problematicilor universale transpuse în registrul său liric. Publicul va beneficia şi de ambianţa muzicală oferită de o orchestră de mandoline dirijată de prof. Lucreţia Stroici, precum şi de recitalurile susţinute de prof. drd. Adrian Stroici (la pian) şi de studenta Sara Stroici (la vioară).

Călăuză pe drumul „Albumului de familie”, criticul literar dr. Cristian Livescu va vorbi, în seara lansării, în calitate şi de consilier editorial al Editurii „Crigarux”, despre cheile de receptare a liricii Aspaziei Sandu.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate