Nemțenii nu prea vor să se vaccineze

5

În urma unui sondaj al ziarpiatraneamt.ro, aflat încă în desfășurare, 63% dintre cei întrebați au spus că NU se vor vaccina. Procentul este unul care, dacă va avea corespondent în realitate, se va traduce printr-un fiasco al campaniei de vaccinare la Neamț.

Din păcate, doar o mică parte dintre cei cu care am discutat și nu se vaccinează au argumente pertinente. Mulți dintre cei care refuză să se vaccineze o fac din frică. Frică ce provine din neștiință iar neștiința este rezultatul proastei comunicări și informări de care ar trebui să se ocupe autoritățile, direct sau prin intermediul presei la care a dat milioane de euro pentru informarea populației în legătură cu pandemia.

Dacă autoritățile din Neamț nu se vor implica serios în a explica populației ce e cu vaccinarea, anticipăm că anul viitor pe vremea asta vom fi sub procentul de 50% vaccinați în Neamț.

Desigur există și varianta deloc de dorit în care autoritățile să găsească diverse variante de a constrânge să vaccineze pe cei care nu vor.

Iosub Robert

Mai multe despre vaccinare (click aici)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Miha spune

  Înainte de a fi vaccinat nu ar tb sa fim testați toti pentru diagnosticarea Covid 19? Mă vaccinez da daca am virusul si nu am simptome? Cum se manifestă?

 2. Unadinpiatra spune

  Poți preciza care sunt acele „alte tipuri de ADN”? Ai mai avut reacții iatrogene pana acum?

 3. Vizitiu Aurica spune

  Cei care nu se vaccineaza din nestiinta,sa citeasca articolul in care dr.Musta raspunde la 43 intrebari legate de vaccin si vaccinare.

 4. Yoo spune

  Să încerce constrângerea……toate au o limită….

 5. Maria spune

  De ce sa fim constrânși să ne vaccinam? Nu pricep….adică ori mă vaccinez de voie ori cu forța? Nu mi se pare f normal…..nu mă vaccinez pt că

  Respectivul vaccin contine MRC-5 (toate il contin, acesta – *Medical Research Council cell strain 5* – fiind un complex de celule fetale de la feti avortati si alte tipuri de ADN)

  Exista posibilitatea aparitiei unei *“reactii iatrogene”* (reactie adversa cauzata de compusi multipli precum si de interactiuni medicamentoase) a vaccinului (toate au).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate