Nemțeanca Teona Răcheriu, de la întâlnirea de 10 ani a Radio ProDiaspora direct la Hollywood

1

Pe 8 iunie, la ora 16.00, la Casa de Cultură -Florești (Cluj) va avea loc conferința de presă organizată de membrii echipei Radio ProDiaspora, iar la ora 18.00 spectacolul organizat de Radio ProDiaspora și Asociația ProDiaspora din Germania, în colaborare cu Primăria din Florești (Cluj).

„Prin acest eveniment – “Români Pentru Români”, dorim să facem cunoscut publicului din Cluj, dar nu numai, valorile culturale ale românilor din diaspora, să sărbătorim 10 ani de la înființarea postului de radio, oferind un spectacol din partea echipei Radio ProDiaspora. Cu această ocazie, vom lansa și cartea “10 ani de Radio ProDiaspora”, o carte scrisă de toți cei care fac parte din echipă, dar și rânduri venite de la românii de succes din diaspora. Editor al cărții este scriitorul și publicistul George Roca, din Australia.”, spun organizatorii.

La spectacolul din iunie vor participa colegi și prieteni ai postului de Radio Pro Diaspora din România, Olanda, Belgia, Portugalia, Germania, Africa de Sud, Australia, SUA.

Teona și prof. Bianca Rusu-Ciucanu

Teona Răcheriu, din Piatra-Neamț, face parte din echipa Radio Pro Diaspora, și va participa la această întâlnire. Teona este reprezentanta județului Neamț la această întrunire de 10 ani.

Printre multele activități în care este implicată, aceasta studiază canto de 6 ani cu prof. Rusu-Ciucanu Bianca și în prezent activează la clubul Ruby’Ma Music Art din Piatra-Neamț.

Ținem să menționăm și faptul că nemțeanca noastră va merge în luna iulie în Statele Unite ale Americii, la Hollywood mai exact, pentru un Festival Concurs, și va participa la 7 secțiuniCampionatul Mondial de Talente „World Championships of Performing Arts”.

Îi dorim mult succes!

Despre TEONA

Desfasoara o intensa activitate scenica: CANTO, TEATRU, DANS  SOCIETATE, PIAN,  TROMPETA.  Este  eleva  in clasa a V-a la Liceul de arte VICTOR BRAUNER – Piatra-Neamt.

A obtinut peste 150 de TROFEE si PREMII  la concursuri nationale  si  internationale [PORTUGALIA, TURCIA, TENERIFE- SPANIA, BULGARIA, BELGIA – BRUXELLES, ROMANIA].

De peste 1 AN  este REALIZATOAREA  emisiunii ,,LUMEA CU POVESTI a TEONEI“  la  RADIO PRO DIASPORA – GERMANIA,  emisiune difuzata in fiecare Duminica la ora 18.00.

In cadrul unui concurs international  a primit invitatia de a reprezenta ROMANIA  la HOLLYWOOD- Los Angeles  la CAMPIONATUL MONDIAL de TALENTE   ,,WORLD CHAMPIONSHIPS of PERFORMING  ARTS “ – America.

Mai multe despre Teona puteți citi aici.

1 Comentariu
  1. Andone Nechita Dana spune

    Mult succes Teona!!!!!Esti foarte buna si speram sa închei un contract în America.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate