Nemțean căutat pentru evaziune fiscală, reținut la vama Nădlac. Urmează să fie predat autorităților din Germania

2

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat și predat autorităților competente un tânăr din județul Neamț,  pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

În data de 07.08.2017, în jurul orei 09.30 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ioan T., în vârstă de 28 de ani, din judeţul Neamţ, precizează politiadefrontieră.ro.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile din Germania, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.  Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Conform instanței, Tribunalul Remscheid din Germania a emis un mandat european de arestare la data de 02.06.2017, în dosarul nr. 15 Ls 521 Js 946/16-1/17, pe numele persoanei solicitate Ţ. IOAN – LUCIAN.  Acesta urmează să fie predat către organele judiciare din Germania.  În cazul în care se va pronunţa o pedeapsă privativă de libertate, de către autorităţile din Germania, bărbatul va fi transferat în România pentru executarea pedepsei.  Predarea va avea loc în termen de 10 zile de la noua dată convenită de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române cu autoritatea competentă a statului emitent.  De asemenea, s-a dispus luarea măsurii arestului preventiv faţă de Ţ. IOAN – LUCIAN, pe o perioadă de 30 de zile începând cu data 08 august 2017 şi până la data de 06 septembrie 2017, inclusiv.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Maria Platon spune

    O sa se schimbe regulile pentru cei ce

  2. Ion Lungu spune

    Pff nemtii astia rai sunt, cum opresc ei somitatile Romaniei dom’le

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate