Neatentia poate provoca tragedii

0

În ziua de 6 august 2012, în jurul orei 17.10, pe DC 47, în afara localitătii Botești, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane si rănirea usoară a alteia. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Corneliu, de 31 de ani, din comuna Botesti, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DC 47, cu direcția de mers spre centrul localitătii Botești, în afara localitătii Botesti, pe un sector de drum în pantă, în aliniament, din cauza neatenției în conducere, a părăsit partea carosabilă prin dreapta direcției de mers, a încercat să redreseze autovehiculul, a pierdut controlul mașinii, a părăsit partea carosabilă prin stânga direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un copac și s-a răsturnat pe un teren agricol din apropierea drumului.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea ușoară a pasagerului de pe locul dreapta fată P. Petru, de 24 ani, din comuna Botești, judetul Neamț, care a fost diagnosticat cu excoriații superficiale abdomen și torace.

Cei doi ocupanti ai masinii nu purtau centura de sigurantă. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate