Marfa contrafacuta vanduta la Balciul din Roman

0

În ziua de 6 august 2012, politisti din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor Roman au actionat în „Bâlciul Anual” din localitate, pe linia respectării Legii nr. 84/1998 privind mărcile si indicatiile geografice si a Legii 11/1991 privind combaterea concurentei neloiale.
Cu această ocazie au fost identificati D. Florin, de 35 ani, din orasul Târgu Frumos, judetul Iași, P. Ioan, de 35 ani, din orasul Târgu Frumos, judetul Iași si H. Petru, de 26 ani, din municipiul Roman, judetul Neamț, care ofereau, spre vânzare, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, având aplicate denumirea și însemnele grafice ale unor mărci înregistrate, dar care nu prezentau caracteristicile unor produse originale.
În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infractiunii de punere în circulatie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare si care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate