NEAMȚ: Doi cățeluși, desprinși parcă din poveștile copilăriei, au nevoie urgentă de o familie

0

Doi cățeluși, în vârstă de câteva luni, au nevoie urgentă de un adăpost doar al lor. În prag de iarnă, sunt sortiți cerului liber, nămeților, foamei, frigului, accidentelor, poate chiar morții. Există cu siguranță și pentru ei o familie care să îi primească la căldură și să îi ferească de pericole.

Cățelușul maro este mascul, iar cel negru este femelă. Sunt sociabili. Se pot adopta împreună sau separat. Se oferă transport pe toată raza județului Neamț.

Pentru detalii legate de adopție, contactați pe facebook Asociația Negrilică.

Vocea celor care nu cuvântă:

Ne încercăm din nou norocul! Din patru frați, am mai rămas noi… un băiețel maro și fetița neagră. Iarna bate la ușă, nopțile devin din ce în ce mai friguroase. Locul unde ne adăpostim acum nu ne mai oferă siguranță. Nici mâncare nu prea avem, pentru că noaptea suntem atacați de câini mari și flămânzi. Ajutați-ne să ne găsim și noi o căsuță doar a noastră. Suntem jucăuși și promitem să vă fim loiali toată viața.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate