PNL face tot ce poate ca să nu treacă proiectul lui Carabelea de salvare a Telegondolei

0

Într-o acțiune fără nicio logică, pe de o parte Carabelea încearcă să convingă consilierii PSD să voteze un proiect prin care să se aloce bani pentru a cumpăra clădirea Telegondolei pentru a nu intra Perla Invest în faliment și de partea cealaltă PNL plătește afișe pe clădiri prin care ostilizează PSD-ul, președintele PNL Neamț îl atacă încontinuu pe Ionel Arsene și consilierii județeni PNL nu votează aproape niciun proiect propus de PSD la consiliul județean.

Toate acțiunile făcute de PNL sunt de război la adresa PSD și de diminuare la zero a oricărei șanse ca Andrei Carabelea să fie ajutat la vot de consilierii PSD și să poată vreodată negocia politic ceva cu ei.

Din câte se pare, Carabelea e în tabăra care vrea să salveze Perla Invest ca să scape cei care au jefuit sistematic firma, iar o parte din colegii lui de la PNL sunt în tabăra care vrea să nu treacă proiectul ca să se ajungă la faliment și să fie vândute în special terenurile de la baza hipică. Amuzant este că ambele tabere dau vina pe PSD ca să păstreze aparențele.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate