Neamț: Cu sprijinul oamenilor, familia care locuiește în grajd a ridicat o casă nouă, dar mai e nevoie de ajutor

0

În primăvara anului 2018 am scris aici (click) despre drama unei familii din Pîngărați, satul Stejaru, a cărei casă a fost luată de ape.

Este vorba despre familia lui Emil Ioniță care de mai bine de un an locuiește într-un fost grajd al primăriei: tatăl, fetița de 6 ani, Emilia, și soția.

Cu ajutorul oamenilor de bine care au donat materiale de construcție, pe o culme din zonă au început să ridice o casă nouă.

În urma apelului făcut aici (click)   s-au putut achiziționa geamurile și ușile.

Din păcate, familia are nevoie din nou de sprijin, deoarece trebuie să efectueze branșamentul la rețeaua de curent electric și instalația necesară în casă.

În prezent stau la lumina lumânării. Au reușit să strângă jumătate din suma necesară și mai au nevoie de aproximativ 1400 lei.

Poate se găsesc și persoane care să îi ajute și cu mobila sau cu tot ce e necesar pentru baie.

Familia are venituri reduse și nu poate achiziționa toate cele necesare, dar, în speranța că cineva îi poate ajuta, îl pot contacta pe Emil Ioniță la numărul de telefon 0745 926 141.

Mai puteți dona în contul RO77BTRLRONCRTOOK1044602 – SILVAS DANIEL BOGDAN – LA MENTIUNI DONATIE EMIL.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate