Municipiul Piatra-Neamț participă la Târgul de Turism, 16-19 februarie – ROMEXPO

2

primariaTârgul de Turism al României este cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului. Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinatate, lumea fascinanta a turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvara și de toamnă ale TTR.

Prima ediție a TTR din acest an se desfășoară în capitală, la ROMEXPO, în perioada 16-19 februarie.

Program de vizitare:

  • 16-18 februarie 2017 (joi-sâmbătă): între 10.00-18.00;
  • 19 februarie 2017 (duminică): 10.00-16.00.

Și în acest an, la ambele ediții, primăria municipiului Piatra-Neamț va avea un stand unde se va prezenta oferta turistică a orașului.

Municipiul Piatra-Neamț are un potențial turistic ridicat, iar turismul local reprezintă o componentă economică importantă. În anul 2016 s-a înregistrat o creștere cu 10 % a numărului de turiști în orașul nostru.

„Vom promova și în acest an orașul la manifestările naționale și internaționale de profil. Vom realiza un calendar complet de evenimente locale care va fi făcut public și accesibil pe toate site-urile cu profil turistic.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. sergiu spune

    degeaba se cheltuie bani acolo….. pt ce sa vina aici turisti? cred ca ar trebuii sa se prezzinte cati turisti au venit in piatra anul trecut datorita banilor cheltuiti cu targurile de turism…… mai bine faci ceva cu bani ai in oras …..

  2. IONUT spune

    rusine ca nu avem in Piatra macar o camera live .care sa filmeze o intersectie sau o strada .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate