Primăria Piatra-Neamț promovează transparența în actul decizional

1

act decizionalÎn anul 2017 transparența în actul decizional va fi o prioritate pentru administrația publică locală. Deciziile importante pentru comunitate trebuie luate prin consultare publică și aduse la cunoștința cetățenilor. Extinderea si dezvoltarea canalelor de comunicare moderne vor fi și în acest an în atenția municipalității.

Acum cetățenii pot comunica cu primăria folosind:

-Biroul Relații cu Publicul și  serviciul de audiențe;

-telefonic, la numerele de telefon 0233210872 – Telefonul Cetățeanului și 0233218991 – Centrala Primăriei

-online: pe site-ul primariei, www.primariapn.ro, emailul instituției – infopn@primariapn.ro, pe site-ul www.domnuleprimar.ro, pagina de facebook a instituției ”Municipiul Piatra-Neamț” (www.facebook.com/PiatraNeamtCityHall).

Interfața site-ului instituției, www.primariapn.ro, va fi modificată pentru a fi mai ușor de utilizat.

„Pentru că ne dorim să oferim servicii de calitate pietrenilor, care să corespundă așteptărilor, vom realiza periodic sondaje de opinie din care să rezulte gradul de satisfacție al cetățenilor. În acest fel, Biroul Relații cu Publicul, precum și departamentele ce intră în contact direct cu publicul de la Direcția de Taxe și Impozite și de la Serviciul de Evidență a Persoanei, vor fi atent monitorizate pentru a oferi răspunsuri si rezolvări la solicitările cetățenilor. Chestionarul este disponibil și online pe www.primariapn.ro/chestionar-informare.”, a declarat primarul Dragoș Chitic într-o conferință de presă în care a fost prezentat planul de guvernare locală 2017.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Vasile spune

    Transparenţa
    Vai ce mai spuneţi,chiar vreau sa vad asta..si la vice,si la primar

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate