Mulți dintre cei care conduc instituțiile din Neamț sunt cu vaca

4

În ultima lună am avut ocazia să mergem la conferințe de presă la majoritatea instituțiilor din Neamț care au fost aproape obligate de Prefectură să facă conferințe de presă, căci unii nu mai făcuseră de 10 ani, lucru pentru care mulțumim Prefecturii.

Cu excepția a două-trei instituții, vă rog să îmi iertați exprimarea, am întâlnit numai incompetenți ajunși acolo ori cu șpagă, ori pe bază de rudenii, de sclavagism instituțional, obediență sau pe criterii politice.

Doamne ferește câți oameni care conduc instituții sunt absolut dezinteresați de binele oamenilor, absolut incompetenți pentru funcțiile pe care le ocupă, absolut iresponsabili cu ce au de făcut. Varză, inculți, căzuți din copac, sau cum spun românii …cu vaca, dar cu salarii plătite din banii… boilor.

Trebuie făcut ceva. Date niște examene căci o parte din ei nu ar promova nici o simulare de capacitate de clasa a 8-a. Sunt așa de incompetenți încât dacă îi întrebi câte urechi au zic că e o întrebare capcană și evită răspunsul.

Cu tot respectul pentru bugetarii profesioniști de prin instituțiile nemțene, dar au unele instituții niște șefi care au noroc de cei din eșalonul 2 care mai știu câte ceva că în rest activitatea lor cerebrală legată de instituția pe care o conduc este ZERO. Dacă ar fi conectați la un EEG și puși să rezolve probleme ale instituției am vedea că activitatea lor cerebrală este o linie.

Trebuie făcut ceva. Este de groază….

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Stefan spune

  Asa este, d-le Iosub, dar ar trebui sa-i si numiti pe respectivii…

 2. Ioan B. spune

  Ii criticati, dar nimeni nu se gandeste cat le este de greu sa ocupe o slujba la care nu se pricep.Este ca si cum i-ai da unui copil de clasa intai o problema de clasa a 8 a.Cu siguranta sufera si ei, mai ales ca sunt luati in deradere. Mai bine i-ati ajuta!

 3. Duicu Mariana spune

  Au ajuns pe functii de conducere copiii,amantele.nepotii …lipitorii de afise soferii membrilor conducerii politice ,senatori,deputati..
  la fel ca si la nivel central..ministere..agentii ….La ce sa ne asteptam…

  1. Florin spune

   CUM spunea DINU Păturică ,, Ce i mi dai ori. Cat te Tine sa te pui SLUJNIC in cutare SLUJBA ? Nimic nu sa schimbat ! Oare își mai amintesc oamenii Cum pe timpul PDL anumite MINSTERE erau pe post de CANTINĂ. Ex Berceanu , Videanu , Blaga declarat cu gurița lor că s au întâlnit la M A I Ptr a servi. Masa ( prânzul ) și desigur despre una despre altul ,care ar trebui ONORATI cu , anumite funcții ! Funcții pe care , daca o luam așa niste Simbriași mai sunt și astăzi .NU spunem că trebuie revenit la schema din Trecut , a . ieșit un anume Partid Gata , toți de pe la Deconcentrate RAUS ,sa aplicat măsura și sa văzut că s au înlocuit Oameni Competenți cu unii Incompetenți . Acum. nici exagerând dar totuși la Unii. ar trebui. pusă întrebarea CE Va RECOMANDĂ pentru Postul respectiv ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate