Mărțișor moto de la membrii clubului Blue Knights Romania IV și Serviciul Rutier Neamț

0

Dacă primiți primăvara în sufletele dumneavoastră, permiteți-ne și nouă, motocicliștilor, să ne integrăm în trafic pentru un nou sezon moto, cu acest prilej transmițându-vă un mesaj alături de mărțișorul oferit de noi.

În numele tuturor motocicliștilor, membrii clubului moto Blue Knights Romania IV împreună cu Serviciul Rutier Neamț, vă doresc să aveți parte de drum bun, fără evenimente rutiere nedorite și vă rugăm să acordați mai multă atenție motocicliștilor, deoarece vor fi din ce în ce mai des întâlniți în trafic odată cu încălzirea vremii și totodată, dat fiind faptul că numărul acestora este în creștere, am vrea să vă oferim câteva sugestii în plus pentru mai multă siguranță rutieră:

-Asigurați-vă temeinic înainte de a opri sau de a vira și în niciun caz nu întoarceți pe linia continuă.

-Semnalizați la orice manevră de schimbare a direcției de mers.

-Păstrați-vă banda în viraje.

-Asigurați-vă înainte de a deschide portiera – lucru valabil şi pentru cei care vă însoţesc.

-Nu vă urcați la volan dacă sunteți sub influența băuturilor alcolice sau a narcoticelor.

În speranța că mărțișorul nostru va aduce efectul scontat în siguranța traficului rutier, noi vă dorim drum bun și să nu uitați să aveți ATENȚIE LA MOTOCICLIȘTI deoarece VIAȚA ARE PRIORITATE!!!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate