[FOTO] Hoț din magazin, căutat de polițiști

0

Poliţia municipiului Piatra-Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Acesta a fost surprins de camerele video amplasate în incinta unei societăți comerciale din Piatra-Neamţ.

În fapt, la data de 25 ianuarie 2019, poliţiştii au fost sesizați de către reprezentatul unei societăți comerciale despre faptul că persoane necunoscute au sustras o pereche de căști din incinta unității, prejudiciul creat fiind de 90 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 20-24 de ani, înălțimea de 160 – 165 cm, constituție atletică, îmbrăcat cu geacă și pantaloni de culoare închisă. Acesta, profitând de neatenția personalului de serviciu, ar fi desigilat cutia ce conținea o pereche de căști, pe care le-ar fi sustras, după care a părăsit incinta societății.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea tânărului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra-Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate