Motanul Bob, sursă de inspirație pentru mai multe cărți și un film, a murit la 14 ani

0

Motanul Bob, care a avut un rol special în viața lui James Bowen , fiind sursa de inspirație pentru romanul său de succes „A Street Cat, Named Bob”, a murit la vârsta de 14 ani, scrie presa internațională.

James Bowen l-a cunoscut pe motanul Bob în 2007. James se lupta cu dependența de droguri, când a găsit ghemotocul de blănă abandonat și rănit.

El a continuat să aibă grijă de blănos și au devenit repede de nedespărțit.

În cele din urmă, Bowen a scris o carte despre relația lor.

Romanul „A Street Cat Named Bob” a fost publicat în 2012, la editura Hodeer&Stoughton. Cartea a devenit repede best-seller și a avut parte de trei continuări.

În 2016, povestea lui James Bowen și motanului Bob a ajuns pe marile ecrane. ( click AICI pentru trailer) Blănosul și-a jucat propriul personaj în film.

James Bowen spune că Bob i-a salvat viața. 

El mi-a oferit mult mai mult decât tovărășie. Alături de el am găsit o direcție și un scop care îmi lipsiseră. Succesul pe care l-am obținut împreună, prin intermediul cărților și filmelor, a fost miraculos. A cunoscut mii de oameni, a atins milioane de vieți. Nu a mai existat o altă pisică așa ca el. Nu-l voi uita niciodată. ”, a transmis James Bowen pe pagina oficială de socializare

sursa foto: James Bowen & Streetcat Bob

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate