Motanul Bob, sursă de inspirație pentru mai multe cărți și un film, a murit la 14 ani

0

Motanul Bob, care a avut un rol special în viața lui James Bowen , fiind sursa de inspirație pentru romanul său de succes „A Street Cat, Named Bob”, a murit la vârsta de 14 ani, scrie presa internațională.

James Bowen l-a cunoscut pe motanul Bob în 2007. James se lupta cu dependența de droguri, când a găsit ghemotocul de blănă abandonat și rănit.

El a continuat să aibă grijă de blănos și au devenit repede de nedespărțit.

În cele din urmă, Bowen a scris o carte despre relația lor.

Romanul „A Street Cat Named Bob” a fost publicat în 2012, la editura Hodeer&Stoughton. Cartea a devenit repede best-seller și a avut parte de trei continuări.

În 2016, povestea lui James Bowen și motanului Bob a ajuns pe marile ecrane. ( click AICI pentru trailer) Blănosul și-a jucat propriul personaj în film.

James Bowen spune că Bob i-a salvat viața. 

El mi-a oferit mult mai mult decât tovărășie. Alături de el am găsit o direcție și un scop care îmi lipsiseră. Succesul pe care l-am obținut împreună, prin intermediul cărților și filmelor, a fost miraculos. A cunoscut mii de oameni, a atins milioane de vieți. Nu a mai existat o altă pisică așa ca el. Nu-l voi uita niciodată. ”, a transmis James Bowen pe pagina oficială de socializare

sursa foto: James Bowen & Streetcat Bob

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate