Zboruri interzise în 9 țări până pe data de 17 iulie – Lista publicată de ROMATSA

3

Romatsa (N.R: Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian) a publicat lista zborurilor interzise până la data de 17 iulie, în contextul prelungirii stării de alertă.

Astfel, potrivit anunțului făcut, se prelungesc restricțiile de zbor cu încă 30 de zile pentru următoarele state: Belgia, Franţa, Iran, Italia, Marea Britanie, Ţările de Jos, Spania, SUA, Turcia.

În ceea ce priveşte repatrierea sezonierilor români sau transportul acestora către locurile de muncă din străinătate, Romatsa a precizat condiţiile în care pot fi operate acestea. Astfel, operatorii aerieni care vor să transporte pasageri în şi dinspre România vor trebuie să notifice în scris autorităţile cu cel puţin 2 zile înainte de ziua şi ora plecării şi să furnizeze informaţii precum numele şi prenumele pasagerilor, cetăţenia acestora, numele companiei aeriene care operează zborul, precum şi numele agentului sau agenţilor de recrutare a muncitorilor sezonieri din România.

Anunțul Romatsa, aici.

Sursa: flightplan.romatsa.ro

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Aurelia spune

    In astfel de momente vedem ca suntem condusi de persoane nestiutoare si alese doar pe pile si relatii.

  2. Lev spune

    Doar la noi se întâmplă lucrurile astea. De exemplu din Sofia se zboară oriunde zilnic. Și nu numai din Sofia. Fiecare țară tine cu economia ei. La noi ….ce sa mai comentam. Zici că toate guvernele au făcut o înțelegere secretă ca oricine va veni la putere să distrugă cat de mult tara. Numai un tâmpit nu poate sesiza ce înseamnă o pandemie. Multe lucruri trebuiesc învățate și rezolvate. In pandemie o țară fără economie și agricultura este moartă. Noi am avut și una și alta. Ce ajutoare am avut în pandemia asta? Fiecare țară și-a văzut de treaba ei. Romania trebuie sa se mai uite și la oamenii ei…..asta cred.

  3. Stanciu Mihai spune

    Sunt persoane sănătoase care sunt blocate în țări cu zone roșii și nu pot venii acasă, de ce? Când în țară mișună virusul pe unde vrea el. 🤬

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate