Monstrul din Neamț: I-a omorât tatăl, a tăiat-o cu toporul apoi a violat-o în timp ce agoniza, acoperită de sânge

0
Sursa foto: adevărul.ro

Un bărbat din județul Neamț a fost condamnat definitiv la 27 de ani de închisoare pentru omor, tentativă de omor, viol și tâlhărie calificată.

„O violenţă bolnavă”, astfel a fost catalogat actul criminal comis de bărbatul de 35 de ani din judeţul Neamţ care şi-a ucis „socrul”, apoi a încercat să-şi ucidă iubita însă nu înainte de a-şi pune în aplicare o dorinţă macabră: i-a spus victimei aflată în agonie că poate muri, însă numai după ce vor întreţine relaţii sexuale anale, notează publicația adevărul.ro.

Fapda odioasă a avut loc la data de 10 iunie 2019 în localitatea Bărboși din Vaslui, unde agresorul se mutase în locuința concubinei sale cu câteva săptămâni în urmă. Totul a pornit din cauza geloziei bărbatului iar spiritele s-au încis în timp ce se aflau la un grătar. Ajunși acasă, tatăl victimei a încercat să aplaneze conflictul dintre cei doi dar și-a găsit sfârșitul lovit de topor.

Detaliile care au ieșit la iveală sunt de-a dreptul cutremurătoare: după ce l-a omorât pe bătrân, orbit de gelozie a încercat să-și omoare și iubita, reproșându-i faptul că este infidelă, așa că a luat toporul și a lovit-o peste picioare.

În urma leziunilor suferite ca urmare a loviturilor ce i-au fost aplicate cu toporul, persoana vătămată a rămas la podea, într-o baltă de sânge, întrucât ridicarea în picioare sau deplasarea deveniseră imposibile. În ciuda acestui fapt, inculpatul nu a fost impresionat de suferinţa femeii şi a rămas lângă dânsa câteva ore, timp în care, profitând de neputinţa acesteia de a se apăra, a întreţinut cu aceasta, prin constrângere, raporturi sexuale anale şi normale, cu toată suferinţa extremă la care o supunea pe aceasta. Diţa Constantin Gabriel i-a spus persoanei vătămate în acest timp că şi-a dorit de mult să aibă un raport sexual anal şi că o va lăsa să moară în chinuri“, au menţionat procurorii, citați de publicația știriest.ro.

După ororile descrise, criminalul a rămas câteva ore spectator la suferința victimei după care a luat suma de 1000 lei din portofelul femeii, s-a urcat în mașină și a venit în Piatra-Neamț, la părinții săi.

La câteva ore după plecarea agresorului, femeia rămasă în agonie, a reuşit să sune la 112, după ce a tras de pe pat pătura pe care era portofelul lăsat de inculpat, pentru că şi-a amintit că în portofel, avea o cartelă cu număr din Marea Britanie. Până a reuşit să pună cartela în telefon, persoana vătămată a petrecut trei ore pe podea.

Găsit vinovat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tentativă la omor, viol şi tâlhărie, bărbatul de 35 de ani a fost condamnat la 27 de ani de închisoare. Pedeapsa a rezultat, potrivit legii, în urma contopirii condamnărilor primite pentru fiecare infracţiune în parte (18 ani pentru omor, 15 ani pentru tentativă la omor, 7 ani pentru viol şi 5 ani pentru tâlhărie). Sentinţa pronunţată de Tribunalul Vaslui a rămas definitivă, după ce judecătorii Curţii de Apel Iaşi au respins apelul inculpatului. Bărbatul a fost obligat să achite fostei concubine 50.000 de euro daune morale şi materiale.

Surse: adevărul.ro, știriest.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate